Νέα τροπή στην υπόθεση της λίστας

Το χρονικό διάστημα μεταξύ 8ης και 11ης Ιουλίου του 2011 φέρεται να έχει αντιγράφει το στικάκι που έχουν στα χέρια τους οι οικονομικοί εισαγγελείς και περιέχει το αλλοιωμένο αρχείο της λίστας Λαγκαρντ, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες. Η αντιγραφή φέρεται να έγινε μετά την αποχώρηση του Γ. Παπακωνσταντίνου από το υπουργείο Οικονομικών. Ωστόσο παραμένει ακόμα το ερώτημα αν στο αρχικό αντίγραφο που είχε δημιουργήσει ήδη από το 2010 ο κ. Παπακωνσταντίνου, υπάρχουν ίχνη αλλοίωσης. Παράλληλα, οι οικονομικοί εισαγγελείς, με έγγραφο τους προς την εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αρνούνται να εισέλθει

στις έρευνες για τη λίστα η Δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, γεγονός που προκαλεί εκνευρισμό στον Άρειο Πάγο.

Εν τω μεταξύ, το τοπίο θολώνει ακόμα περισσότερο από το δημοσίευμα του περιοδικού Hot Doc του Κώστα Βαξεβάννη, με το οποίο ισχυρίζεται πως το usb που έχει στην κατοχή του και είχε δημοσιεύσει προ τριμήνου αντίγραφο της λίστας, έχει αλλοιωθεί από τον Αύγουστο του 2010, πριν από την ημερομηνία που φέρεται να έχει παραδοθεί στον πρέσβη της χώρας μας στο Παρίσι.

Στη δικαιοσύνη και τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες παραπέμπει τον πρώην υπουργό Γιώργο Βουλγαράκη η αρμόδια επιτροπή της βουλής μετά την αποκάλυψη ότι η σύζυγος του Αικατερίνη Πελέκη περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ. Οι υποθέσεις των πόθεν έσχες του Γιάννου Παπαντωνίου και του Πέτρου Δούκα θα συζητηθούν την επόμενη εβδομάδα.

«Αγαπάει ο θεός τον κλέφτη αγαπάει και το νοικοκύρη» ήταν το σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα