Στις φλόγες η Εύβοια

Χωρίς τη συνδρομή πτητικών μέσων, αλλά με όλη την επίγεια δύναμη πυρόσβεσης επί ποδός, συνεχίζει η προσπάθεια της πυροσβεστικής να θέσει υπό έλεγχο τα πύρινα μέτωπα στην Ανατολική Εύβοια και να   προλάβουν την εξάπλωση της φωτιάς στην ενδοχώρα.

Η πυρκαγιά αυτή την ώρα έχει προχωρήσει στην περιοχή Κορασίδα και κατευθύνεται προς Κάλαμο Ευβοίας.

Δεν απειλούνται σπίτια στις πλειγείσες περιοχές  Αχλαδερή, Μανδράκι και Αυλωνάρι, όπως δήλωσε στον ΑΘΗΝΑ 984 και τον Χρήστο

Κάππο, ο εκπρόσωπος τύπου τις πυροσβεστικής, επιπυραγός Νίκος Τσόγκας

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν και στις Αφίδνες για τον κίνδυνο αναζωπύρωσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα, μετατρέποντας σε στάχτη 6 σπίτια και χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους. Για εμπρησμό κάνουν λόγο οι κάτοικοι, ενδεχόμενο που δεν αποκλείει ούτε η πυροσβεστική.

Υπό έλεγχο και η πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Σορώνη, του δήμου Πεταλούδων στη Ρόδο, όπως δήλωσε στο σταθμός μας ο  δήμαρχος της περιοχής, Ευστάθιος Κουσουρνάς.

Ολοσχερώς καταστράφηκε καταυλισμός των Ρομά στον Άγιο Ιωάννη Ηλείας, εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα, από άγνωστα αίτια, και τέθηκε υπό έλεγχο πριν επεκταθεί στις γύρω περιοχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα