Στο Βραχάτι η μάχη του τίτλου

Την νίκη αναζητά απόψε στις 19.00, Novasports 4, ο Ολυμπιακός στο Βραχάτι κόντρα στον Παμβοχαϊκό στον 3ο τελικό των play off των τελικών της Volley League, προκειμένου να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας.

Με τη σειρά να είναι 1-1 νίκες για τις δύο ομάδες,

η σημερινή αναμέτρηση έχει ιδιαίτερη σημασία και για τον Παμβοχαϊκό ο οποίος θέλει να υπερασπιστεί το αήττητο της έδρας του κόντρα στους «ερυθρόλευκους» έχοντας τη συμπαράσταση των φίλων της ομάδας. Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν γίνει ανάρπαστα, ενώ όπως λένε παράγοντες του Παμβοχαϊκού και τριπλάσια χωρητικότητα να είχε το γυμναστήριο «Γ. Τριαντάφυλλος» του δήμου Βέλου Βόχας θα ήταν γεμάτο.

Το σοβαρότερο πρόβλημα για τον Παμβοχαϊκό είναι η περίπτωση του τραυματισμού του Ζόραν Γιοβάνοβιτς ο οποίος στην αρχή του 3ου σετ του 2ου τελικού στου Ρέντη ένιωσε τράβηγμα στον μηρό. Η μαγνητική που υποβλήθηκε έδειξε πως έχει αιμάτωμα, έχει κάνει ενέσεις και ειδική θεραπεία, αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Το σημαντικότερο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό είναι ο τραυματισμός στο δεξί γόνατο του Φιλίποφ. Ο διεθνής πασαδόρος του Ολυμπιακού αγωνίστηκε με ενέσεις στους πρώτους τελικούς και το ίδιο θα κάνει και σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα