Στον αέρα η Αίρ Τρανσέξουαλ

Η Ταυλανδέζικη αεροπορική εταιρεία PC Air , αλλάζει τους κανονισμούς στην αγορά των αεροπορικών εταιρειών, με την απόφαση της διοίκησης να προσλαμβάνει και τρανσέξουαλ ως αεροσυνοδούς.

Η PC Air πραγματοποίησε την πρώτη της πτήση της με προσωπικό αποτελούμενο από τρανς, από Μπανγκόκ προς την επαρρχία Surat Thani ,ένα ιδιαίτερα συντηρητικό κομμάτι της χώρας.

Οι επιβάτες δήλωσαν απόλυτα ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες και το προσωπικό ιδιαίτερα χαρούμενο, αφού τους δίνεται η ευκαιρία να έχουν μια ευπρεπή εργασία,κάτι καθόλου αυτονόητο, ακόμα και στη σεξουαλικά απελευθερωμένη Ταυλάνδη.

Αρχικό σχέδιο της εταιρείας να προσλάβει μόνο άνδρες και γυναίκες συνοδούς άλλαξε, όταν έφθασαν στην εταιρεία, πάνω από 100 αιτήσεις , για θέσεις εργασίας, από τραβεστί και τρανσέξουαλ, με πτυχία και σπουδές, που υπερκάλυπταν τα ζητούμενα προσόντα.

Η αεροπορική εταιρεία είπε ότι άλλαξε το καταστατικό της. Τα προσόντα που απαιτούνται από τις τρανσέξουαλ αεροσυνοδούς ,πέρα από τις γνώσεις και την ικανότητα,είναι θηλυκότητα και την ελκυστικότητα.

Πηγή: metrogreece.gr
Pic: Reuters

Keywords
Τυχαία Θέματα