Συλλήψεις για κλοπές στο Κιλκίς

Για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και απείθεια, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 26, 29 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Οι τρεις προαναφερόμενοι και ένας ακόμη συνεργός τους, διέπραξαν χθες το πρωί μία διάρρηξη και μία απόπειρα διάρρηξης σπιτιών στην Αξιούπολη και στη Γοργόπη Κιλκίς, αντίστοιχα. Οι δράστες είχαν επιβιβαστεί σε όχημα, στο οποίο είχαν τοποθετήσει

πινακίδες κυκλοφορίας, που έκλεψαν νωρίτερα, με τη βοήθεια ενός ακόμη συνεργού τους, από σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό στο Πολύκαστρο Κιλκίς. Ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Το όχημα εντοπίσθηκε στο Δαμιανό Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας και σε σήμα στάθμευσης του οχήματος ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα. Λίγο αργότερα, στο Δυτικό Πέλλας, το ανωτέρω όχημα ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο. Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, πεζοί, στην ευρύτερη αγροτική περιοχή.

Ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας, του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας Κιλκίς και του Αστυνομικού Τμήματος Κουφαλίων Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν στην περιοχή και συνελήφθησαν οι τρεις ημεδαποί, ενώ διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται ο άγνωστος συνεργός τους.

Εντός του οχήματος, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν-μεταξύ άλλων-ένα ζεύγος κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας και τρία κινητά τηλέφωνα. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου Κιλκίς, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Keywords
Αναζητήσεις
klopes sto kilkis to 2012
Τυχαία Θέματα