Συνάντηση Τσίπρα με εργαζομένους σε ΟΤΑ

Ρήξη και ουσιαστική σύγκρουση με τα μεγάλα συμφέροντα, προκειμένου να διαφοροποιηθεί η σημερινή λανθασμένη, όπως τη χαρακτήρισε, πορεία της Ελλάδας προς τον γκρεμό, πρότεινε από την Καβάλα ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Μιλώντας σε εκπροσώπους

του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και σε εργαζομένους του Δήμου Καβάλας, ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι ο λαός πρέπει να συνειδητοποιήσει τη μεγάλη δύναμη που διαθέτει ώστε να εξασφαλιστεί έτσι η απαραίτητη λαϊκή ενότητα για τις μεγάλες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο κοινωνικό σύστημα.

Αναφερόμενος στους στόχους του μνημονίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι επετεύχθησαν όλοι, συμπληρώνοντας ότι «σήμερα βιώνουμε αυτά τα αποτελέσματα της επιτυχίας που είναι η διάλυση της χώρας και η καταστροφή του κοινωνικού ιστού».

Ο κ. Τσίπρας παρατήρησε ότι αρχικός στόχος του μνημονίου ήταν η βίαιη φτωχοποίηση των πολιτών, η διάλυση της μεσαίας τάξης, ενόψει του πλιάτσικου της δημόσιας υπηρεσίας που ετοιμάζεται.

Οι «αμαρτωλές συνιστώσες» αυτού του σχεδίου, όπως σημείωσε, είναι οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι εθνικοί εργολάβοι, οι εθνικοί προμηθευτές, που με τη συνεργασία των τραπεζιτών και των ΜΜΕ οδηγούν τη χώρα στον αφανισμό. Αυτοί ήταν που συμφώνησαν να οργανωθεί το πείραμα και να γίνουν οι Έλληνες τα πειραματόζωα, προκειμένου να προσμετρηθεί το μέγεθος του πολιτικού σοκ που δύναται να αντέξει ένας λαός.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα