Συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα «Για τον Γιάννη...»

*Μια συναυλία για τη ζωή,την πίστη στις ανθρώπινες δυνάμεις και αξίες, που αναδεικνύουν περισσότερο από ποτέ άλλοτε τώρα, την ανάγκη αλληλεγγύης απέναντι  σε συμπολίτες μας οι οποίοι δοκιμάζονται σε δύσκολες συγκυρίες, διοργανώνουν φίλοι ενός ταλαντούχου αθλητή του Γιάννη, που εργαζόταν ως σερβιτόρος για να συντηρεί την οικογένειά του και ακρωτηριάστηκε και στα δύο του πόδια, σε ατύχημα  με το ποδήλατό του, στο Γκάζι.

Μπροστά στα μάτια περαστικών, στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Ιεράς Οδού εκτυλίχθηκαν τραγικές
σκηνές, με τον  συρμό  να συνεχίζει τη διαδρομή του, έχοντας καρφωμένο τον νεαρό που είχε πάρει το ποδήλατο του για  να πάει βόλτα.
Περνώντας από τις γραμμές του τρένου στην Κωνσταντινουπόλεως, κάποιος τον χαιρέτησε,εκείνος  γύρισε να απαντήσει χωρίς να αντιληφθεί το τρένο που ερχόταν με ταχύτητα και τον παρέσυρε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. ΓΕΝΗΜΜΑΤΑΣ» και μπαίνοντας στο χειρουργείο είπε στο γιατρό να κάνει ό,τι πρέπει αλλά έχοντας στο νου του ότι από εκείνον μπαίνει το μεροκάματο στο σπίτι... Ο γιατρός προσπάθησε, αλλά τελικά αναγκάστηκε να ακρωτηριάσει και τα δυο του πόδια κάτω από τα γόνατα...Ο Γιάννης τώρα χρειάζεται την στήριξη όλων μας για να συγκεντρώσει χρήματα για να βάλει προσθετικά μέλη και να μπορέσει να  ξαναπερπατήσει  και να φροντίζει την οικογένειά του, σε ένα σπίτι με ανέργους και ανήλικα παιδιά.

Η συναυλία  θα γίνει  στις 6 Νοεμβρίου στον Βοτανικό (Ιερά Οδός & Σπύρου Πάτση) με πολλούς και σπουδαίους καλλιτέχνες, οι οποίοι δέχτηκαν να τραγουδήσουν αφιλοκερδώς. Το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ, ένα ποσό που οι περισσότεροι μπορούμε να διαθέσουμε, για αυτόν το σκοπό.

Στην συναυλία για τον Γιάννη συμμετέχουν οι: Φώτης Ανδρικόπουλος, Αντίπερα όχθη, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Θηβαίος, Ματούλα Ζαμάνη, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δημήτρης Καρράς, Λήδα Μανιατάκου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Πάνος Μουζουράκης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Σταύρος Νταντούς, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης Παύλος Παυλίδης, Μιχάλης Τζουγανάκης, Υπόγεια ρεύματα, Μαριέττα Φαφούτη, Γιάννης Χαρούλης, Burger project, Georgia (Μπλε), Fundracar, Magic de spell.

Εμείς από τον Α984 ευαισθητοποιούμαστε, στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες και θα είμαστε εκεί ...
Χορηγός επικοινωνίας ο «ΑΘΗΝΑ 9.84»

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα