Στο «μικροσκόπιο» τα ευρήματα

Βίντεο, μαρτυρίες και ευρήματα από το σημείο της δολοφονίας των δύο μελών της Χρυσής Αυγής, στο μικροσκόπιο της αντιτρομοκρατικής. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια αναζητούν τυχόν δείγματα DNA από το υλικό που έχει συλλεχθεί. Καρέ καρέ εξετάζονται και τα βίντεο από την ώρα της επίθεσης, ενώ έχουν ληφθεί τουλάχιστον 30 καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων. Σύμφωνα με τα ΝΕΑ,

οι Αρχές συγκρίνουν τον τρόπο δράσης των δολοφόνων στο Νέο Ηράκλειο με τους δράστες του μακελειού στην Αγία Νάπα πέρσι το καλοκαίρι με πληρωμένους δολοφόνους συμβολαίων θανάτων του κοινού ποινικού δικαίου.

Να μην λάβει χαρακτηριστικά πολιτικής εκδήλωσης η κηδεία ζητά η οικογένεια του Γιώργου Φουντούλη. Σε μήνυμα, που ανήρτησαν τα μέλη της οικογένειας σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, κοινοποιούν ότι η κηδεία θα γίνει στις 3 το απόγευμα, στο Παλαιό Ηράκλειο και σημειώνουν «Δεν θέλουμε ΑΙΜΑ, το παιδί μας πότισε την άσφαλτο με το αίμα του, ούτε ΤΙΜΗ, γνωρίζουμε την ακεραιότητα και την εντιμότητα του παιδιού μας. Η οικογένεια δεν επιθυμεί να παρευρεθεί κανένας πολιτικός από κανένα κόμμα». Αντί για στεφάνια και λουλούδια η οικογένεια ζητά να δοθούν χρήματα για την ενίσχυση του ιδρύματος που φιλοξενεί την μικρή αδερφή του θύματος που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.

Σε κοιμητήριο της Αρτέμιδας θα γίνει η κηδεία του Μανόλη Καπελώνη, του δεύτερου θύματος.

Σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» ο Αλέξανδρος Γέροντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα