Συνέντευξη Άσαντ σε φιλοκαθεστωτικό κανάλι

Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάραλ-Άσαντ παραχώρησε συνέντευξη στοφιλοκαθεστωτικό ιδιωτικό συριακότηλεοπτικό κανάλι Αλ-Ντούνια, η οποίαθα μεταδοθεί το βράδυ της Τετάρτης.

"Ο πρόεδρος της ΑραβικήςΣυριακής Δημοκρατίας Μπασάρ αλ-Άσαντέδωσε μια ειδική συνέντευξη στο τηλεοπτικόκανάλι Αλ-Ντούνια που αφορά τις εξελίξειςστη Συρία και στην περιοχή", ανακοίνωσετο κανάλι, διευκρινίζοντας πως ησυνέντευξη θα μεταδοθεί στις 21:00 (τοπικήώρα και ώρα Ελλάδας).

Στο μεταξύ, σφοδρές μάχεςσημειώνονται σήμερα ανάμεσα σε στρατιώτεςκαι αντάρτες κοντά στο στρατιωτικόαεροδρόμιο του Ταφτανάζ, που βρίσκεταιανάμεσα

στο Χαλέπι και στην Ιντλέμπ,στη βόρεια Συρία, ανακοίνωσε μια μηκυβερνητική οργάνωση.

Εκρήξεις ακούγονταν από τοαεροδρόιο αυτό, από το οποίο απογειώνονταιτα μαχητικά αεροπλάνα και τα ελικόπτερατου στρατού για να βομβαρδίσουν τιςθέσεις των ανταρτών στο Χαλέπι και τηνΙντλέμπ, σύμφωνα με το Συριακό ΠαρατηρητήριοΑνθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Αυτό το στρατιωτικό αεροδρόμιοέγινε στόχος πολλών επιθέσεων τωνανταρτών που βρίσκονται στις δύο αυτέςπόλεις. Τα στρατεύματα του καθεστώτοςτου Άσαντ σφυροκοπούν καθημερινά τιςθέσεις τους.

Η μάχη για το Χαλέπι, τη δεύτερημεγαλύτερη πόλη της χώρας, διαρκεί εδώκαι περισσότερο από ένα μήνα, καθώς οστρατός δεν έχει καταφέρει να διώξειαπό εκεί τους αντάρτες.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα