Συστάσεις για τις μεταρρυθμίσεις

«Τον Απρίλιο 2014 και υπό την προϋπόθεση ότι η Ελλάδα θα έχει εφαρμόσει πλήρως το δημοσιονομικό πρόγραμμα και θα έχει επιτύχει πρωτογενή πλεονάσματα, θα τεθεί επί τάπητος το ενδεχόμενο για νέο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

Ο πρόεδρος του Eurogroup σημείωσε ότι τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης της

ελληνικής οικονομίας, είναι ήδη ορατά, ενώ απένειμε εύσημα στην Ελλάδα διότι συνεχίζει την προσπάθεια με επιμονή και λαμβάνει δύσκολα μέτρα.

Νωρίτερα, ο Ευρωπαίος αξιωματούχος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, Αντ. Σαμαρά, παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, στο Μέγαρο Μαξίμου και συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, η αντιμετώπιση της ανεργίας και η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση.

«Ο κ. Ντάισελμπλουμ θα μπορούσε, σε μια σύντομη βόλτα του στους δρόμους της Αθήνας, να δει τα λουκέτα στις επιχειρήσεις και τους αστέγους και να αντιληφθεί ιδίοις όμμασι την "επιτυχία" του μνημονίου και τα σημάδια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας που επικαλέστηκε», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα