Τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ για τον Ολυμπιακό

Εγκωμιαστικά σχόλια δέχτηκε ο Ολυμπιακός για την εμφάνισή του από την πλειοψηφία των ξένων Μέσων, παρά την ήττα του από την Άρσεναλ με 3-1.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Ολυμπιακός στο «Έμιρεϊτς» όπου ίσως άξιζε κάτι παραπάνω. «Γενναία» χαρακτηρίζει την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ το BBC με το Sky Sports
να υποστηρίζει πως η Άρσεναλ γλίτωσε την «ελληνική τραγωδία».

Skysports: «Οι κανονιέρηδες παρέμειναν στον σωστό δρόμο. Ο Ολυμπιακός πίεσε την Άρσεναλ σε όλο το ματς του Emirates. Οι Ελληνες ήταν μια διαρκής απειλή ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ζερβινιό ήταν τυχερός στο δεύτερο γκολ»

BBC: «Η Άρσεναλ επικράτησε του γενναίου Ολυμπιακού με 3-1».

Μirror: «O Zερβινιό βρήκε ξανά στόχο και οι Κανονιέρηδες απέφυγαν μια ελληνική τραγωδία. Η Άρσεναλ πήρε μια νίκη χωρίς να πείσει».

Guardian: «Ζερβινιό, Ποντόλσκι και Ράμσεϊ σκόραραν για την Άρσεναλ που ξεκίνησε υποτονικά Δυνατό τεστ για την αγγλική ομάδα από τον καλό Ολυμπιακό. Οι Έλληνες άξιζαν να προηγούνται στο ημίχρονο αλλά η Άρσεναλ βελτιώθηκε στην επανάληψη».

Uefa: «Ο Ποντόλσκι πυροβολεί για τη νίκη της Άρσεναλ επί του Ολυμπιακού. Οι κανονιέρηδες ξύπνησαν στην επανάληψη μετά από ένα ανιαρό πρώτο ημίχρονο που έκαναν. Η ανταμοιβή για την βελτιωμένη απόδοση στην επανάληψη ήταν τα δύο γκολ».

Goal: «Η βελτιωμένη στο δεύτερο ημίχρονο Άρσεναλ έφτασε στη δεύτερη νίκη της. Πολύ καλά οργανωμένη η άμυνα του Ολυμπιακού στο μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς. Μετά το 2-1 ο Ολυμπιακός έδειξε ότι δεν θα είναι ο αδύναμος κρίκος αλλά η Άρσεναλ πανηγύρισε παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε».

Eurosport: «Ποντόλσκι και Ράμσεϊ σφράγισαν τη νίκη της Άρσεναλ που πάλεψε σκληρά για τη δεύτερη νίκη της. Ο Ολυμπιακός είχε ισοφαρίσει με τον Μήτρογλου. Σίγουρα άξιζε αυτό το γκολ με την εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Πλέον η ελληνική ομάδα έχει χάσει και τα 11 παιχνίδια στην Αγγλία».
Keywords
Τυχαία Θέματα