Θεαματική πτώση του τζίρου

Λουκέτο σε 60 χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις καταγράφει η ΕΣΕΕ από το 2009 έως σήμερα ενώ άλλες 60 χιλιάδες επιχειρήσεις αναμένεται να κλείσουν το 2012. Την κατάσταση δεν φαίνεται να βελτιώνει η εορταστική περίοδος.
Με τις  αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες των Χριστουγέννων και τους  λόγους που φτάσαμε φέτος να έχουμε τα πιο «φτωχά Χριστούγεννα» ασχολείται η έρευνα του σταθμού μας που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Η επόμενη δόση» .

Μπορεί η αγορά να κινείται σε εορταστικούς ρυθμούς, ωστόσο φτωχότερα δώρα θα περιέχει
φέτος ο σάκος του Αϊ-Βασίλη για τους Έλληνες καταναλωτές.

«Ελάτε και Πάλι στο κέντρο, περπατήστε και πάλι στους δρόμους της πόλης μας, κι ας μην ψωνίσετε, χαρίστε μας ΜΟΝΟ το χαμόγελο σας» με αυτήν την παράκληση οι έμποροι της Αθήνας ζητούν από τους καταναλωτές να στηρίξουν τα καταστήματα της πόλης, να δώσουν μια νότα χαράς και στήριξης ώστε να ανέβει έστω και λίγο η διάθεση και η ψυχολογία όλων.

Ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Σοφρωνάς μιλώντας στην Χριστιάννα Κούσιου, επεσήμανε πως η πτώση του τζίρου κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, συγκριτικά πάντα με πέρσι, θα σπάσει κάθε ρεκόρ και θα φτάσει το 80%.
Keywords
Τυχαία Θέματα