Τις ΗΠΑ επισκέπτεται η Όλγα Κεφαλογιάννη

Στη Νέα Υόρκη αναμένεταινα φθάσει σήμερα Σάββατο η υπουργόςΤουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, προκειμένουνα παραστεί στο πρώτο "Greek InvestmentForum", το οποίο θα πραγματοποιηθεί στηναμερικανική μεγαλούπολη, την ερχόμενηΤρίτη 9 Οκτωβρίου.

Το Ελληνικό ΦόρουμΕπενδύσεων διοργανώνεται από τοΧρηματιστήριο Αθηνών και το ΕλληνοαμερικανικόΕμπορικό Επιμελητήριο, σε συνεργασίαμε το Αμερικανοελληνικό ΕμπορικόΕπιμελητήριο.

Η κ. Κεφαλογιάννη

θαμιλήσει με θέμα: «Ο τουρισμός, βασικόςπυλώνας ανάπτυξης για την Ελλάδα». Κατάτην επίσκεψή της στη Νέα Υόρκη, η υπουργόςθα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί μεενδιαφερόμενους επενδυτές, στελέχη τηςτουριστικής βιομηχανίας, ταξιδιωτικούςπράκτορες, με τον αρχιεπίσκοπο ΑμερικήςΔημήτριο και παράγοντες τηςελληνοαμερικανικής κοινότητας.

Εκτός από το ημερήσιοαυτό φόρουμ, έχει προγραμματιστεί σειράσυναντήσεων στις 10 και 11 Οκτωβρίου, σταπλαίσια ενός "roadshow", όπου εκτός απότην κ. Κεφαλογιάννη, θα λάβουν μέρος ουφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης,ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ(ΤαμείοΑξιοποίησης Ιδιωτικής Εταιρείας τουΔημοσίου) Γιάννης Εμίρης, ο πρόεδροςτου "Invest in Greece" Αρης Συγγρός, οπρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών καιΔιευθύνων Σύμβουλος των Εταιρειών τουΟμίλου Ελληνικά Χρηματιστήρια ΣωκράτηςΛαζαρίδης και ο πρόεδρος τουΕλληνο-Αμερικανικού ΕπιμελητηρίουΓιάννος Γραμματίδης.

Πηγή: ΑΜΠΕ



Keywords
Τυχαία Θέματα