Τρανσέξουαλ νταντά

Μία τρανσέξουαλ νταντά φρόντιζε μικρό τον Μπαράκ Ομπάμα όταν η μητέρα του Ann Dunham μετακόμισε στη πρωτεύουσα της Ινδονησίας, Τζακάρτα, στα τέλη της δεκαετίας του 1960, όπως αποκάλυψαν ξένα δίκτυα.

Ο Ομπάμα έζησε στην Τζακάρτα με την ανθρωπολόγο μητέρα του Αν Ντάνχαμ και τον δεύτερο σύζυγό της από την ηλικία των 6 έως τα 10. Η Εβι, που τότε ήταν γνωστή με το ανδρικό της όνομα Τούρντι, προσλήφθηκε αρχικά ως μάγειρας αλλά σύντομα ανέλαβε να φροντίζει τον Μπαράκ και την αδελφή του Μάγια. «Ο Μπάρι», θυμάται η Εβι, «γελούσε όταν με έβλεπε να φοράω το κραγιόν της μητέρας του. Ομως ήταν πολύ μικρός και δεν τον άφησα ποτέ να με δει να φοράω γυναικεία ρούχα».

Η Έβι δήλωσε ότι δεν γνώριζε ότι το αγόρι που φρόντιζε πριν 43 χρόνια κέρδισε στις ΗΠΑ τις προεδρικές εκλογές του 2008, μέχρι που είδε μια φωτογραφία της οικογένειας στη τοπική τηλεόραση.

Μετά την αποχώρηση της οικογένειας από την Ινδονησία, το 1970, τα πράγματα άρχισαν να γίνονται άσχημα και η τρανσέξουαλ νταντά έγινε πόρνη και υπέστη άγριους ξυλοδαρμούς από τους στρατιώτες του δικτατορικού καθεστώτος.

Σήμερα ο άνθρωπος που φρόντιζε τον μικρό Μπαράκ Ομπάμα ζει σε άθλιες συνθήκες σ' έναν καταυλισμό της Τζακάρτας.
Keywords
Τυχαία Θέματα