Βελτιώνεται ο Ολυμπιακός 3-0 τη Φαρένσε

Ο Ολυμπιακός πέρασε με επιτυχία το πρώτο… πορτογαλικό τεστ, καθώς επικράτησε με 3-0 της Φαρένσε σε φιλικό τεστ που έγινε στο Φάρο της Πορτογαλίας.

Το σκορ άνοιξε για τους «ερυθρόλευκους» ο Πάντελιτς ύστερα από πέναλτι που κέρδισε ο Φετφατζίδης στο 39’, ενώ το 2-0 έγινε με τον
ίδιο τρόπο, καθώς ο Αμπντούν ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Ο Αλγερινός σημείωσε και το τρίτο γκολ της ομάδας στο 89’ με πλασέ.

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο Φετφατζίδης και οι Αμπντούν, Μανιάτης, Φεϊσα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν χρησιμοποίησε τον Τζιμπούρ, που στις τελευταίες προπονήσεις προφυλάχθηκε, αλλά και τους τραυματίες Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Φουστέρ και Ζαραδούκα. Αντίθετα για πρώτη φορά είχε στη διάθεσή του και τους διεθνείς (Τοροσίδης, Χολέμπας, Μήτρογλου, Φετφατζίδης, Μανιάτης και Λυκογιάννης).
 
Την Πέμπτη ο Ολυμπιακός θα παίξει στο Αλγκάρβε με την Μπράγκα (22:45, NOVA) και μία ημέρα αργότερα (Παρασκευή 27 Ιουλίου), στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα, θα τεθεί αντιμέτωπος της Νιούκαστλ (NOVA).

Οι συνθέσεις:
ΦΑΡΕΝΣΕ: Σεράο (46' Μάρτινς), Λόγια, Φ. Μάρκες, Π. Μάρκες, Μπαράο, Σιμόες, Λουίς Αφόνσο, Μπερνάρντο, Φαγιάρδο, Πορτέλα, Ντιόπ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Κάρολ, Καραγκούνης, Χολέμπας, Παπάζογλου, Σιόβας, Μοδέστο, Τάτος, Σουμπίνιο, Βλαχοδήμος, Φετφατζίδης, Πάντελιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Μέγιερι, Τοροσίδης, Ποτουρίδης, Μανωλάς, Ντιελνά, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Λυκογιάννης, Ντιόγο, Μήτρογλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα