Βγενόπουλος: Βάζει 15 εκατ ευρώ, αλλά...

Αν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναλάβει τις ευθύνες της ΓΗΠΕΛ, ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος του Παναθηναϊκού καλύπτει ολόκληρη την μετοχική άυξηση της ΠΑΕ. Αν όχι; Τότε ο Mr Mig προσφέρει "καλύπτει" μόνο ότι αντιστοιχεί στο ποσοστό του. 

Σημαντικές εξελίξεις, προ των πυλών του Παναθηναϊκού.
Στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, ο πρόεδρος Δημήτρης Γόντικας διάβασε επιστολή-θέση του Ανδρέα Βγενόπουλου, αναφορικά με το μέλλον των Πρασίνων. Στην ουσία; Ο «mr.Mig»  ξεκαθαρίζει πως είναι διατεθειμένος να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα και να δώσει τέλος στο διοικητικό αδιέξοδο, προτείνοντας δύο λύσεις. Η πρώτη έχει να κάνει με την κάλυψη και των 15 εκατομμυριών ευρώ της ΑΜΚ αρκεί ο Γιάννης Βαρδινογιάννης να αναλάβει τις ευθύνες της ΓΗΠΕΛ. Σε περίπτωση που και πάλι δεν βρεθεί η χρυσή τομή με την θυγατρική του γηπέδου, τότε είναι διατεθειμένος να συμβάλλει με ότι αναλογεί στο ποσοστό του. Δηλαδή, περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ. Όλα τα παραπάνω με τιμή μετοχής στο 0,33, όπως αποφασίστηκε σήμερα.

Aναλυτικά η επιστολή του Ανδρέα Βγενόπουλου:
Aγαπητέ Δημήτρη,
 
Οι θέσεις μου είναι ήδη γνωστές προφορικά αλλά στις επαναλαμβάνω και γραπτώς:
 
1. Είμαι διατεθειμένος να συμμετάσχω σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 15 εκατομμύρια ευρώ που θα αποφασισθεί με τιμή εκδόσεως 0.33 ευρώ ανά μετοχή αναλογικά με το ποσοστό μου ή
 
2. Σε περίπτωση όπου ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης αναλάβει πλήρως τις νομικές και οικονομικές ευθύνες της ΓΗΠΕΛ, είμαι διατεθειμένος να συμμετάσχω με μεγαλύτερο ποσόν και να ηγηθώ της προσπάθειας κάλυψης των 15εκ. ευρώ με τη συμμετοχή επωνύμων και μη Παναθηναϊκών.
 
Στα πλαίσια αυτά και εφόσον οι όροι μου γίνουν αποδεκτοί είμαι έτοιμος να προκαταβάλω άμεσα στην ΠΑΕ το ποσόν που θα απαιτηθεί προκειμένου να μην χαθεί η τρέχουσα μεταγραφική περιόδος. Και για να μη θεωρηθεί εμπόδιο αυτή η πρόταση μου στους ανώνυμους «επενδυτές» που ενδιαφέρονται για τον Παναθηναϊκό δέχομαι εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον κ. Γ. Βαρδινογιάννη να έχει προτεραιότητα και απλώς να μου επιστρέψουν την προκαταβολή ατόκως.
 
Με την ευκαιρία εκφράζω συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή και όλο το Διοικητικό σας συμβούλιο για την προσπάθεια που καταβάλετε. Εύχομαι καλή συνέχεια.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα