www.didgood.gr

Κάνε το καλό και ρίξ’το στο Social. Η ευκαιρία να μοιραστείς τις καλές πράξεις, σου δίνεται στο Didgood.gr, που ασχολείται με μικρές,καθημερινές πράξεις που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη.

Ελληνική πρωτοβουλία, καθαρά εξελληνισμένη σελίδα με φίλους, βραβεία, likes, +1s, αγαπημένες πράξεις, todo list με πράξεις που έχεις στο μυαλό σου να κάνεις και ένα κάρο άλλα. Η σελίδα βρίσκεται στα σπάργανα αλλά είναι ήδη λειτουργική και βελτιώνεται συνεχώς.

Πώς λειτουργεί; Κάθε μέλος που

εγγράφεται, μπορεί να προτείνει μία καλή πράξη που έκανε ή σκέφτηκε ώστε να βελτιώσει την ζωή των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω του, ενώ τα υπόλοιπα μέλη μπορούν να ακολουθήσουν το παράδειγμά του, αν βρήκαν αυτή την πράξη ως καλή ιδέα και να το δηλώσουν κι εκείνοι.

Μην φανταστείτε κάτι ακριβό ή εξωφρενικά δύσκολο. Τα προβλήματά μας, αυτά της καθημερινότητας, μπορούν να αντιμετωπιστούν με τρόπους από το να πάμε μία βόλτα με το παιδί μίας φίλης για να την ξεκουράσουμε, έως το να προσφέρουμε ένα χαμόγελο σε κάποιο μέλος της οικογένειάς μας, κάνοντας κάτι χαζό ή τρυφερό.

Ο +Antonios Chrysakis έφτιαξε τη σελίδα, τον ευχαριστούμε για την έμπνευση και τη διάθεση να δημιουργήσει, ενώ υπάρχει ήδη σελίδα G+ καθώς και βλέψεις για να εισχωρήσουν εταιρίες που θα προσφέρουν κάποιο αγαθό δωρεάν (φοβερός τρόπος διαφήμισης).

Ακόμα εδώ κάθεσαι;;;; Άνοιξε καινούριο tab στον  browser σου και γράψε μια καλή πράξη

Keywords
Τυχαία Θέματα