Ξεχωρίζει το ΟΣΦΠ - Κέρκυρα

Με τρεις αγώνες ανοίγει σήμερα η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ξεχωρίζει το ματς Ολυμπιακού - Κέρκυρας στο Στάδιο Καραϊσκάκη στις 19.30. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 17.15 ο Άρης  φιλοξενεί τον Πας Γιάννινα και ο Πανιώνιος τον Πλατανιά Χανίων.

Ολυμπιακός - Κέρκυρα (19.30)

Το νικηφόρο σερί του μέσα στο

γήπεδό του θέλει να συνεχίσει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Κέρκυρα. Οι Πειραιώτες μετρούν πέντε νίκες στο φαληρικό γήπεδο και δεν υπάρχει κανένας άλλος στόχος πέρα από την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο Ζαρντίμ αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κάρολ, ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Μανιάτη (ή Μοντέστο), Παπάζογλου, Σιόβα και Χολέμπας. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μοντέστο (ή Φέισα), έχοντας τον Ιμπαγάσα και τον Γκρέκο δίπλα του. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Φουστέρ, Αμπντούν και Μήτρογλου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Κοντρέρας, Ζαραδούκας, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Μασάντο και Ντιακιτέ.

Πανιώνιος - Πλατανιάς Χανίων (17.15)

Πανιώνιος και Πλατανιάς θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά τις τελευταίες τους  ήττες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ η ομάδα της Κρήτης στην όγδοη.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Διαμαντάκος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Σπυρόπουλος, Κοντοχρήστος, Κούρος, Ντούνης, Ανδράλας, Κολοβός, Ρόβας, Οκόγιε, Γουνδουλάκης, Αραβίδης, Ρόκας, Γιαννούλης, Σάμαρης, Καμπάνταης.

Η αποστολή του Πλατανιά: Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Γκονζάλες, Δέντσας, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτας, Ναζλίδη,ς Ντόε, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργος, Ποτουρίδης, Τζανής.

Άρης - Πας Γιάννινα (17.15)

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλουν στον Άρη, μετά την ήττα με 2-1 στη Λιβαδειά από την τοπική ομάδα.Με απουσίες, αλλά πίστη για θετικό αποτέλεσμα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος προέρχεται από το «τρίποντο» στο παιχνίδι με την SKODA Ξάνθη (1-0).

Η αποστολή του Άρη: Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Κοέλιο, Αντωνιάδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Καζναφέρης, Κανούλας, Καπετάνος, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Οικονομόπουλος, Τσουκάνης, Ψυχογιός.

Η αποστολή του Πας Γιάννινα: Ντε Βινσέντι, Φέγκρους, Ίλιτς, Κεϊτά, Αυγενικού, Γιάκος, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Μιχαήλ, Νικλητσιώτης, Οικονόμου, Πάντος, Πατσατζόγλου, Ταμπάσης, Τζημόπουλος, Τοπούζης, Τσουκαλάς, Γεωργίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα