Ξεκίνημα από την Ραφήνα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνέντευξη Τύπου για το 11ο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς σόκερ, το οποίο διοργανώνεται από την πανελλήνια ένωση μπιτς σόκερ, που είναι μέλος της ΕΠΟ.
Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Ραφήνας με φόντο το λιμάνι, όπου μάλιστα θα διεξαχθεί και η πρώτη προκριματική φάση του πρωταθλήματος το διάστημα 9-12 Ιουνίου. Ο πρόεδρος της πανελλήνιας ένωσης ποδοσφαίρου άμμου, Κώστας Μότσης, δήλωσε σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος:
«Το φετινό πρωτάθλημα παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, έχουν δηλώσει συμμετοχή 28 ομάδες, με το όριο να είναι 32 ομάδες, και θα αρχίσει από εδώ, από την παραλία της Ραφήνας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του οργανισμού λιμένος Ραφήνας, Νικόλαο Δημητρόπουλο, για την συνεργασία, αλλά και για τα έργα που έχουν γίνει στην παραλία της Ραφήνας, ώστε να είναι έτοιμη να υποδεχτεί το 11ο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς σοκερ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή της εθνικής ομάδας, Νίκο Γιαλισάκη, αλλά και όλους τους παίκτες της εθνικής ομάδας, που είναι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και αγωνίζονται αφιλοκερδώς, προσφέροντας τα μέγιστα για την ανάδειξη του αθλήματος. Υπεύθυνος διαιτησίας θα είναι ο Χρήστος Κολοκυθάς, που είναι υπεύθυνος και για το ποδόσφαιρο σάλας. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς για την βοήθειά τους και την υποστήριξη που μας δείχνουν». Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Γιαλισάκης, δήλωσε σχετικά με τους στόχους της εθνικής ομάδας: «Έχουμε χωρίσει σε δύο σκέλη την προετοιμασία μας. Το πρώτο σκέλος είναι να καταφέρουμε να ανέβουμε στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπιτς σόκερ και πιστεύω πως φέτος είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό το άλμα. Το δεύτερο σκέλος είναι τα τουρνουά επίδειξης, στα οποία συμμετέχει η εθνική ομάδα σε όλη την Ελλάδα για την διάδοση του αθλήματος». Το πρόγραμμα του 11ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπιτς Σόκερ έχει ως εξής: 1η προκριματική φάση: 9-12 Ιουνίου Ραφήνα (Λιμάνι Ραφήνας) 2η προκριματική φάση: 16-19 Ιουνίου: Μύκονος (Παραλία Καλό Λιβάδι, μπιτς μπαρ Cantina) 3η προκριματική φάση: 30 Ιουνίου-3 Ιουλίου Χαλκιδική (Ν. Μουδανιά, μπιτς μπαρ Prive) 4η προκριματική φάση: 7-10 Ιουλίου: Κόρινθος (Παραλία Αλμυρής) 5η προκριματική φάση:14-17 Ιουλίου: Στυλίδα (Ράχες) 6η προκριματική φάση: 21-24:Κέρκυρα (Δασιά, μπιτς μπαρ Malibu) Τελική φάση: 2-7 Αυγούστου: Καλαμάτα Η εθνική ομάδα Στο μεταξύ, η εθνική ομάδα θα συμμετέχει στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Λιγκ μπιτς σόκερ στην Χάγη της Ολλανδίας (24-27 Ιουλίου) με αντιπάλους την Ολλανδία και την Αγγλία. Αν προκριθεί, θα πάρει μέρος στην τελική φάση της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στην Μόσχα στις 4-7 Αυγούστου 2011. Στην τελική φάση προκρίνονται ο πρώτος κάθε ομίλου, ο καλύτερος δεύτερος όλων και ο 8ος από τα τουρνουά του γκρουπ Α. Οι έξι ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο τους στην πρώτη κατηγορία.
Keywords
Τυχαία Θέματα