Bίντεο: Αστυνομικοί «έστειλαν» στην εντατική 19χρονο

18:33 5/4/2012 - Πηγή: NewsBomb

Θύμα άγριας κακοποίησης από χέρια αστυνομικών καταγγέλλεται πως έπεσε ένας 19χρονος από την Κρήτη.

Ο νεαρός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ για το περιστατικό διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση και ενημερώθηκε η Εισαγγελία.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, δυο συγγενικά πρόσωπα του 19χρονου κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων για τον ξυλοδαρμό του νέου ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα

με C130 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο Τζάνειο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έχοντας υποστεί σοβαρές βλάβες στο πάγκρεας , στη σπλήνα και τον πνεύμονα.

Ο 19χρονος είχε προσαχθεί από αστυνομικούς της διεύθυνσης Ηρακλείου τα ξημερώματα Κυριακής μαζί με τέσσερις ακόμα φίλους του, έπειτα από αστυνομικό έλεγχο στην παραλιακή.

Όπως ισχυρίζονται οι καταγγέλλοντες κατά την παραμονή τους στην Διεύθυνση ενώ γινόταν εξακρίβωση στοιχείων, τουλάχιστον δυο αστυνομικοί φορώντας κουκούλες φέρονται, να ξυλοκόπησαν τους νεαρούς.

Μάλιστα ένας από τους κουκουλοφόρους, φέρεται να είπε στον 19χρονο: «μετά το σημερινό δεν θα ξαναξεφύγεις από μπλόκο της αστυνομίας».

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης ανακοινώθηκε ότι, αμέσως μετά από καταγγελίες διατάχθηκε η διενέργεια Διοικητικής Έρευνας και παράλληλα ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πλημελλειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: neakriti.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα