Eξιχνιάστηκε το άγριο φονικό στην Ηλεία

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 84χρονου Παναγιώτη Παναγούλια, μόλις δύο 24ωρα μετά τον εντοπισμό του, με δράστες δύο Αλβανούς, 48 και 28 ετών, που εργάζονταν σε κοντινό χωριό.

Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν ως το Βραχάτι Κορινθίας προκειμένου να συλλάβουν τον έναν από τους δύο δράστες που είχε διαφύγει εκεί μετά την πράξη του για να χαθούν τα ίχνη του.

Σε χθεσινοβραδινή συνέντευξη Τύπου ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Αριστείδης Μαρτζάκλης και ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου Παναγιώτης Ηλιόπουλος ανακοίνωσαν πολλά στοιχεία για την υπόθεση που συγκλόνισε την Ηλεία

μόλις τρεις ημέρες μετά το Πάσχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, οι φερόμενοι ως δράστες δεν είχαν καμία επαγγελματική σχέση με το θύμα, ωστόσο όπως φαίνεται είχαν ακούσει πως ο 84χρονος είχε κάποια λεφτά στο σπίτι του.

Όπως προκύπτει από την προανάκριση πήγαν στο σπίτι του θύματος στις τρεις τα ξημερώματα της Τετάρτης όπου τον χτύπησαν για να τους υποδείξει που έκρυβε τα χρήματα.

Τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τελικά τον εγκατέλειψαν σε κοντινό σημείο σε αγροτική περιοχή μέσα στο κρύο και τη βροχή προκειμένου να μην ακούγονται οι φωνές του από τους γείτονες.

Ο ένας από τους δύο δράστες ομολόγησε την πράξη του, ενώ ο δεύτερος, παρά τα αδιάσειστα στοιχεία σε βάρος του, επιμένει στην αθωότητά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eξιχνιάστηκε, Ηλεία,Exichniastike, ileia