Imaginarium Ελλάδας: Κόντρα στην οικονομική κρίση

Κόντρα στην οικονομική κρίση που οδηγεί πολλές επιχειρήσεις στο κατέβασμα ρολών, η Imaginarium Ελλάς, με τον τζίρο της φέτος να αναμένεται αυξημένος κατά 50%, έναντι του 2012, όχι μόνο δεν προτίθεται να συρρικνώσει την παρουσία της στη χώρα μας, αλλά αντίθετα σκοπεύει να την μεγεθύνει, ανοίγοντας νέα καταστήματα, ακόμα και σε νησιά.

Σήμερα η εταιρεία, η διαχείριση της οποίας έχει περάσει εξολοκλήρου στον ισπανικό όμιλο Imaginarium από τους Franchisee,

έχει 1.500 σημεία πώλησης σε 28 χώρες και ι διαθέτει οκτώ καταστήματα στην Ελλάδα (επτά στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη).

Σημειώνεται ότι από τα επτά των Αθηνών, τα δύο καταστήματα δεν έχουν ακόμα ανοίξει τις πύλες τους.

Όπως τόνισε, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, ο διευθυντής Maketing Περιφέρειας 4 Seas, Κωνσταντίνος Αγγελάκης, το ένα κατάστημα στη Γλυφάδα πρόκειται να ανοίξει στο τέλος Οκτωβρίου και το άλλο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, μέχρι τα Χριστούγεννα.

Αναφορικά με τη Θεσσαλονίκη, όπου η εταιρεία διαθέτει ένα κατάστημα, ο κ. Αγγελάκης επεσήμανε ότι εντός του 2014 πρόκειται να ανοίξει ένα ακόμα στο κέντρο της πόλης.

Επεσήμανε ότι σήμερα τα καταστήματα της εταιρείας στην Ελλάδα είναι τάξης μεγέθους 100 με 150 τ.μ και πλέον η εταιρεία προτιμά χώρους άνω των 200 τ.μ.

Περαιτέρω, υπογράμμισε ότι η Imaginarium διαθέτει πάνω από 2.500 κωδικούς παιχνιδιών, ενώ από χθες κυκλοφορεί και στη χώρα πλέον τάμπλετ για παιδιά, η λειτουργία του οποίου δίνει μεταξύ άλλων στο γονέα τη δυνατότητα να ελέγχει την κίνηση που σημειώνεται στο μηχάνημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα