Υπόθεση Πάλλη: Στο «μικροσκόπιο» τα όπλα που βρέθηκαν στο Κορωπί

-Οι εγκαταστάσεις ανήκουν στον Αναστάσιο Πάλλη

-Οι αρχές εξετάζουν σχέση με τη Χρυσή Αυγή

«Βρήκαμε εκατοντάδες όπλα σε κιβώτια, περίπου 500 πιστόλια, Καλάσνικοφ, αυτόματα όπλα G-3. Όπλα παλιά και νέα, κάποια απ αυτά εύχρηστα, θα χρειαστούμε περίπου 15 ημέρες για να διαπιστώσουμε πόσα και ποιά απ αυτά είναι παράνομα. Εξετάζουμε το ενδεχόμενο το πολεμικό μουσείο να αποτελούσε "βιτρίνα" σε εμπόριο όπλων».

Τα λόγια αστυνομικού που συμμετέχει στις έρευνες είναι αποκαλυπτικά για το τι βρέθηκε σε 25 κοντέινερ

στις εγκαταστάσεις του φυγόδικου επιχειρηματία Αναστάσιου Πάλλη στο Κορωπί, αλλά και που στρέφονται οι έρευνες των αρχών.

Ναζιστικό μουσείο στη βίλα του επιχειρηματία

Μετά την αποκάλυψη από τους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ του ναζιστικού μουσείου, που υπήρχε μέσα στη βίλα του Αναστάσιου Πάλλη στη Βούλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο φυγόδικος επιχειρηματίας να έχει σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι αστυνομικοί ανακάλυψαν 10 πιστόλια, ένα βλήμα όλμου ΠΑΟ, ναζιστικές σημαίες, σβάστικες, γερμανικές στολές, ναζιστικά κράνη, αγάλματα με τον αετό των ΕΣ - ΕΣ, φωτογραφίες του Χίτλερ, του επικεφαλής των ΕΣ ΕΣ Γκέρινγκ, του Χίμλερ, ξίφη και λάβαρα των ταγμάτων εφόδου.

Τα όπλα δεν βρέθηκαν στην πρώτη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.!

Την ίδια ώρα, πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα που δημιουργούνται μετά τις αποκαλύψεις για τα όπλα, αφού είχε προηγηθεί έλεγχος της κρατικής ασφάλειας στις εγκαταστάσεις του φυγόδικου επιχειρηματία στο Κορωπί, χωρίς όμως να εντοπιστούν. Το οπλοστάσιο βρέθηκε τελικά μετά από νέα έφοδο των αστυνομικών της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων και της αντιτρομοκρατικής και αφού υπήρχε κίνδυνος να τα κλέψουν κακοποιοί του κοινού ποινικού δικαίου ή τρομοκράτες, αφού η φύλαξη τους ήταν σχεδόν ανύπαρκτη!

Διαβάστε επισης:

Προθεσμία για τη Δευτέρα πήρε ο επιστάτης του Πάλλη

Έρευνα της Αντιτρομοκρατικής στο μουσείο όπλων του Πάλλη στο Κορωπί

Δίωξη σε βάρος του επιστάτη του Πάλλη για κακούργημα

Ναζιστικά σύμβολα και όπλα στο σπίτι του εφοπλιστή Πάλλη (pics)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι βρήκαν οι Αρχές στο κοντέινερ – «μυστήριο» του Πάλλη

Το κοντέινερ - μυστήριο και το οπλοστάσιο στη βίλα του εφοπλιστή Πάλλη

Keywords
Τυχαία Θέματα