Ακόμα είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού

23:32 5/2/2012 - Πηγή: NewsBomb

Μπορεί στο «τριφύλλι» να περίμεναν την... εκτόξευση της διαφοράς στο +8 και τελικά αυτή να μειώθηκε στο -2, ωστόσο οι «πράσινοι» παρουσιάζονται αποφασισμένοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων στη συνέχεια του πρωταθλήματος και να μείνουν πρώτοι ως το φινάλε.

Το ρεπό της Κυριακής (05/02) ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για αποφόρτιση και... περισυλλογή στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (06/02) όταν κι αναμένεται να αναλυθούν όλα τα λάθη και το τι πήγε στραβά στη Λιβαδειά,

με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα που έδωσε δικαιώματα στους διώκτες του «τριφυλλιού» να μειώσουν τη διαφορά στους δυο βαθμούς και να μπουν ξανά στο παιχνίδι του τίτλου.

Αυτό που λένε πάντως στον Παναθηναϊκό είναι πως έχουν καταλάβει τα λάθη τους και το πώς θα τα διορθώσουν στη συνέχεια, γνωρίζοντας ότι κατάσταση είναι ακόμα στα χέρια τους. Οι «πράσινοι» άλλωστε ακόμα είναι πρωτοπόροι στη βαθμολογία, για αυτό άλλωστε δεν έδωσαν και τόση σημασία στο παιχνίδι της Τούμπας, από το οποίο ναι μεν θα μπορούσαν να έχουν κάποιο όφελος, που άλλαξε μόνο τους βαθμούς της διαφοράς από τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα