Αν μας επιβάλουν οι ξένοι μια κυβέρνηση, ας είναι τουλάχιστον αυτή...

21:02 2/5/2012 - Πηγή: NewsBomb

Συνεχίζοντας την σουρεαλιστική μας ανάγνωση της... επόμενης ημέρας των εκλογών, προβλέπουμε τους (δοτούς) υπουργούς της νέας κυβέρνησης που θα μας προκύψει (έξωθεν) αν οι δικοί μας δεν καταφέρουν να τα βρουν μεταξύ τους.

Τι θα συνέβαινε αν... Όχι, το κείμενο που ακολουθεί δεν αφορά μια πραγματική κατάσταση, αλλά ένα περιβάλλον εικονικής πολιτικής πραγματικότητας όπου μια πλειάδα εμβληματικών και επιδραστικών celebrities τείνουν χείρα βοηθείας στην πολύπαθη Ελλάδα. Με την ευλογία της Τρόικας, αναλαμβάνουν το πόστο τους

στα κομβικά υπουργεία μιας νεοσύστατης και άκρως σουρεαλιστικής κυβέρνησης που στόχος της είναι μας βγάλει από το ΔΝΤ.

Πρωθυπουργός: Simon Cowell
Στη νευραλγική θέση του τιμονιέρη της πολύπαθης χώρας, εμφανίστηκε εν μια νυκτί ο διάσημος κριτής talent shows και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, Simon Cowell. O Cowell αποφάσισε να εγκαταλείψει τη θέση του στη προσεχή σεζόν του αμερικανικού X-Factor και να εγκατασταθεί στην Αθήνα, πουλώντας την έπαυλη των 22 εκατομμυρίων δολαρίων που διαθέτει στο Beverly Hills και επενδύοντας σε μια σειρά από exclusive ακίνητα στο ιστορικό τρίγωνο της ελληνικής πρωτεύουσας, στα βόρεια προάστια και στη Μύκονο, επενδύοντας στην εξαγώγιμη ηλιοφάνεια της χώρας και στο σινεφίλ απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Με την αφορμή της ανάληψης των καθηκόντων του, στο πρώτο διάγγελμά του στον ελληνικό λαό χαρακτήρισε την ελληνική οικονομία ως το πιο σκληρό reality παιχνίδι της καριέρας του, προειδοποιώντας τα μέλη του νεοσύστατου υπουργικού συμβουλίου πως αν δε διαθέτουν ταλέντο στην εξουσία, θα κοπούν στον επόμενο γύρο χωρίς αναστολές: "όποιος δεν κάνει σωστά τη δουλειά του θα τρώει ένα μεγάλο X"(sic). Το πρώτο διάγγελμα έκλεισε με την αγγελική φωνή της η Susan Boyle σε live σύνδεση από το κατάμεστο Kαλλιμάρμαρο, ενώ ο Cowell προκειμένου να βρει επενδυτές για να τονώσουν τα ελληνικά ταμεία προκήρυξε τη διοργάνωση οντισιόν με τη βοήθεια του συμπατριώτη και πρώην συναδέλφου του Piers Morgan.

Διαβάστε περισσότερα στο Mensguide.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα