Χαλκιδική: 11 προσλήψεις στα ΕΛΤΑ

Τα ΕΛΤΑ ΑΕ ανακοινώνουν την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού έντεκα ατόμων στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αφορά την πρόσληψη 3 ατόμων ειδικότητας ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης από τα οποία 2 πλήρους απασχόλησης και 1 μερικής απασχόλησης, καθώς και 8 ατόμων ειδικότητας ΔΕ Διανομέων, από τα οποία 4 πλήρους απασχόλησης και 4 μερικής απασχόλησης) χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των

Ταχυδρομικών Καταστημάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων ΑΕ, που εδρεύουν στο Νομό Χαλκιδικής.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν, νομίμως επικυρωμένα, όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Πολυγύρου, Κωνσταντινουπόλεως 5, Τ.Κ. 631 00 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ. Επί του φακέλου οι υποψήφιοι πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφουν την ένδειξη "Για την ανακοίνωση ΣΟΧ 14/2013. υπόψη κυρίου Γιάννη Νύκτα". Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα