«Δεν χτύπησα κανένα μαθητή»

Μια είδηση για ένα προπονητή ομάδας μπάσκετ ο οποίος φέρεται να είχε χτυπήσει 12χρονο μαθητή, αναστάτωσε την τοπική κοινωνία της Κρήτης την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο πατέρας του 12χρονου είχε υποβάλει μήνυση κατά του τεχνικού της ομάδας μπάσκετ, ωστόσο ο τελευταίος δεν συνελήφθη αφού το αυτόφωρο είχε παρέλθει. Το Newsbomb επικοινώνησε με τον προπονητή

ο οποίος έδωσε τη δική του εκδοχή.

«Είναι όλα ψέματα. Ποτέ δε χτύπησα το παιδί. Του είχα πει επανειλημμένος να μην έρχεται στο σχολείο, επειδή ενοχλούσε την ώρα του μαθήματος. Ωστόσο, καταλαβαίνω πως δεν υπάρχουν πολλοί χώροι άθλησης και συνήθως αφήνω όλα τα παιδιά να έρχονται και να χρησιμοποιούν το προαύλιο μας. Είναι ένα ανήσυχο παιδί. Σε καμία περίπτωση δεν το πέταξα όμως κάτω. Το έπιασα το παιδί από το μπράτσο και το έβγαλα προσεκτικά έξω από την πόρτα. Το παιδί όμως έπιασε μια πέτρα να μου την πετάξει. Προσωπικά, ούτε επιτέθηκα , ούτε του μίλησα άσχημα. Ήταν μάλιστα και στην ομάδα που προπονούσα, ωστόσο δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα, ενώ συνέχεια με έβριζε και με ειρωνευόταν», είπε αρχικά, για να συμπληρώσει:

«Το παιδί το πήρε από το σωματείο όπως μου είπε, γιατί το «έπιανα από τα μούτρα», επειδή το έβαζα στη θέση του. Το παιδί αυτό δεν έχει μάθει να σέβεται και θεωρεί ότι όλοι είναι υποτακτικοί του. Γι αυτό το λόγο του έβαζα τις φωνές. Εκείνη τη μέρα του ζήτησα να βγει έξω από το χώρο που έκαναν προπόνηση και είμαι υπεύθυνος για το χώρο αυτό, τον οποίο το σχολείο μας έχει παραχωρήσει για χρήση τα απογεύματα. Επαναλαμβάνω ότι δεν χτύπησα το παιδί. Απεναντίας ο πατέρας του με απείλησε κι όχι εγώ εκείνον ή το παιδί του».

Τέλος, ο προπονητής υποστήριξε πως σε περίπτωση που ο πατέρας του παιδιού κινηθεί εναντίον του δικαστικά, τότε και ο ίδιος θα υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση προς το πρόσωπό του και για πρόκληση φθοράς (απώλεια αθλητών) προς το σωματείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα