Πολιτιστικός Μήνας Μαθητικής Δημιουργίας από αύριο στα Κ. Πολεμίδια

18:42 24/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Με στόχο την ανάδειξη και προβολή του καλλιτεχνικού ταλέντου των μαθητών, αρχίζει αύριο ο Πολιτιστικός Μήνας Μαθητικής Δημιουργίας 2012, που οργανώνει ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών σε συνεργασία με τα σχολεία της περιοχής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για ένα θεσμό που τα τελευταία χρόνια σημειώνει μεγάλη επιτυχία και έχει καθιερωθεί στην περιοχή ως μοναδική ευκαιρία ανάδειξης και προβολής του καλλιτεχνικού ταλέντου των παιδιών, οι οποίοι με τη στήριξη των καθηγητών τους έχουν

εργαστεί με ιδιαίτερο ζήλο για να παρουσιάσουν μοναδικές καλλιτεχνικές δημιουργίες.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, ο Δήμος Κ. Πολεμιδιών θα ενισχύσει οικονομικά τα σχολεία που λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα και θα απονέμει τιμητικές πλακέτες.

Η πρώτη εκδήλωση, υπό τον τίτλο ”Μεσαορία”, θα πραγματοποιηθεί αύριο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Πολεμιδιών, ενώ θα ακολουθήσει στις 10 Μαΐου, στην αίθουσα προβολών του Λυκείου Αγίου Σπυρίδων, η εκδήλωση ”Στιγμές αγαπημένες της παράδοσης”.

Στις 18 Μαΐου οι μαθητές θα παρουσιάσουν του ταλέντο τους στο δρώμενο ”Μόνον η αγάπη τζιαι οι θύμησες κρατούν το πλάσμαν ζωντανόν”, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αγίας Βαρβάρας και στις 23 Μαΐου το θέμα ”Καλωσορίσατε!”, στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο ”Μάριος Τόκας”, που βρίσκεται στο Γυμνάσιο Αγίου Ιωάννη.

Ακολουθεί στις 25 Μαΐου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Πολεμιδιών, η εκδήλωση υπό τον τίτλο ”Κύπριοι σκηνοθέτες στον ελληνικό κινηματογράφο” και στις 28 του μηνός, η ”Ελένη” Ευριπίδη, στην αίθουσα πολλαπλής χρήσης του Γυμνασίου Αγίου Νεοφύτου. Ολες οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 19:30.

Keywords
Τυχαία Θέματα