Εκατέρωθεν πυρά Τσίπρα-Καρατζαφέρη

17:18 7/2/2012 - Πηγή: NewsBomb

Έντονη κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Τη Δευτέρα, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον κ. Καρατζαφέρη «κονφερασιέ» στη θεατρική παράσταση της διαπραγμάτευσης με την τρόικα.

«Είναι

αλήθεια ότι σε ηλικία 25 ετών έχω κάνει και τον κονφερανσιέ. Βλέπετε, η οικογένειά μου, δεν ευνοήθηκε από το καθεστώς της 21ης Απριλίου. Δεν τοποθετήθηκε κανένας άμεσα συγγενής μου αρχηγός του Παναθηναϊκού, ούτε πήρε κανένα έργο από το Δημόσιο» απάντησε με νόημα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Συνέχεια έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, που σε ανακοίνωσή του ενέπλεξε τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη του ΛΑΟΣ, Μ. Καραμπέρη, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα εκβιαστών της Θεσσαλονίκης αλλά και τους χουντικούς.

«Ο αρχηγός του υπόδικου Καραμπέρη, που εδώ και δυο χρόνια ζητά επίμονα τη νομιμοποίηση του μαύρου πολιτικού χρήματος, προφανώς για να ξεπλένουν άφοβα οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες των συνδυασμών του, ενοχλήθηκε από τον επιεική χαρακτηρισμό του «κονφερασιέ» της Τρόικας. Και κατέφυγε στη γνώριμη για αυτόν τακτική της λάσπης. Έκανε όμως ένα λάθος. Επικαλέστηκε τη χούντα, αυτός που ζητά τη ψήφο των χουντικών», τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα