Έκτακτη συνάντηση με τον Κ. Παπούλια ζήτησε ο Σαμαράς

Έκτακτη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια, ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, απαντώντας στον αιφνιδιασμό που επιχείρησε ο πρωθυπουργός προαναγγέλλοντας δημοψήφισμα για τη νέα

δανειακή σύμβαση της 26ης Οκτωβρίου, αλλά και ψήφο εμπιστοσύνης. Η συνάντηση του κ.Σαμαρά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης.


ΝΔ: Αδίστακτος και επικίνδυνος ο Παπανδρέου

«Ο κ. Παπανδρέου είναι αδίστακτος και επικίνδυνος. Σαν κέρμα στον αέρα πέταξε την παραμονή την Ελλάδας στην Ευρώπη. Που υπήρξε πάντα κορυφαία στρατηγική επιλογή του Ελληνικού λαού...», το σχόλιο της ΝΔ, δια του εκπροσώπου της Γιάννη Μιχελάκη.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, προσθέτει πως ο πρωθυπουργός λέει στον Ελληνικό λαό, ότι «αν δεν ψηφίσετε τις επιλογές μου, σας βγάζω από την Ευρώπη» και σημειώνει πως αφού εκβιάζει με την πρόταση μομφής την ίδια την Κοινοβουλευτική του Ομάδα, θέλει να υποχρεώσει την κοινωνία να αποφασίσει ανάμεσα στον φόβο της και το θυμό της.

Κάνει τον έσχατο εκβιασμό

«Αντί να ψάξει για τρόπους να βγούμε από το αδιέξοδο, κάνει τον έσχατο εκβιασμό στον Ελληνικό λαό. Αφού δεν μπόρεσε να κάνει συνένοχό του τη Νέα Δημοκρατία, προσπαθεί να κάνει συνένοχό του ολόκληρο τον Ελληνικό λαό. Δεν μπορεί να κυβερνήσει. Και τώρα αντί να αποχωρήσει έντιμα, δυναμιτίζει τα πάντα. Και διακινδυνεύει τα πάντα. Είναι επικίνδυνος και πρέπει να φύγει», καταλήγει ο Γιάννης Μιχελάκης, λέγοντας πως λύση υπάρχει και είναι οι εκλογές.

«Εκλογές τώρα! Είναι το καλύτερο και ασφαλέστερο «δημοψήφισμα». Ο,τιδήποτε άλλο αποτελεί εκτροπή για τη δημοκρατία και καταστροφή για τη χώρα», καταλήγει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα