Ελεύθερος ο 62χρονος επιχειρηματίας

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την εξασφάλιση της αναβολή της δίκης του για τις 16 Νοεμβρίου ο 62χρονος επιχειρηματίας,ο οποίος συνελήφθη για χρέη προς το δημόσιο ύψους 7,9 εκατομμυρίων ευρώ.

Το δικαστήριο προχώρησε σε αναβολή προκειμένου να εκδοθεί η απόφαση επί της αίτησης που ήδη έχει υποβάλει ο επιχειρηματίας για υπαγωγή στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα της εταιρείας του.

Όπως υποστήριξε στο

δικαστήριο ο δικηγόρος του 62χρόνου κ. Βασίλης Δημακόπουλος ο εντολέας του περιμένει από το δημόσιο να του πληρώσει περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ που του χρωστά από εργασίες δημοσίων έργων που είχε εκτελέσει η εταιρεία του.

«Κατανοούμε ότι το δημόσιο δεν έχει χρήματα, αλλά και εμείς πνιγόμαστε» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του επιχειρηματία. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών εξετάστηκε και η λογίστρια της εταιρείας ,η οποία βεβαίωσε ότι μέχρι το τέλος του 2008 η επιχείρηση ήταν καθαρή και δεν είχε καμία οφειλή, προσθέτοντας ότι τα προβλήματα άρχισαν από το τέλος του 2008 και έγιναν ακόμα μεγαλύτερα το 2009 όταν το δημόσιο σταμάτησε να είναι συνεπές στις υποχρεώσεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα