Επιτέλους πείτε ένα ΟΧΙ

Είναι φανερό τι επιδιώκει η τρόικα στην Ελλάδα με τους κανόνες ζούγκλας που θέλει να επιβάλει στον εργασιακό τομέα.

Να «πακετάρει» τη χώρα μας για τους όποιους μελλοντικούς επενδυτές του εξωτερικού, που θα έρθουν εδώ για να αγοράσουν με ένα κομμάτι ψωμί ενέργεια, γη, επιχειρήσεις, τουρισμό και να βρουν παράλληλα ένα εργατικό δυναμικό, ουσιαστικά σκλάβων χωρίς δικαιώματα, χωρίς δυνατότητα αντίδρασης, δηλαδή μία μάζα πεινασμένων, τρομαγμένων πολιτών,

που θα έχουν ανάγκη ακόμα και το μισθό των 300 ευρώ το μήνα για να μην πεθάνουν από την πείνα.

Αυτό θέλει ο Τόμσεν και η παρέα του, που επιζητούν με κάθε τρόπο να επιβάλουν αυτά τα εξοντωτικά μέτρα στον τομέα εργασίας.

Αναρωτιέμαι τι κερδίζει το ΔΝΤ και η ΕΚΤ αν κοπεί στη μέση η αποζημίωση των απολυμένων υπαλλήλων; Τι θα κερδίσουν άραγε όλοι αυτοί οι δανειστές –τέρατα αν το πενθήμερο γίνει εξαήμερο υποχρεωτικής εργασίας; Τι θα κερδίσει η τρόικα αν οι υπάλληλοι απολύονται όποτε θέλουν οι εργοδότες χωρίς καν να τους προειδοποιούν;

Οι μόνοι κερδισμένοι από όλα αυτά τα ανελέητα και απάνθρωπα της τρόικα είναι τα ξένα αφεντικά τους που θα έρθουν εδώ να λεηλατήσουν τη χώρα, έχοντας παράλληλα και ένα εργατικό δυναμικό σκλάβων.

Σε αυτή λοιπόν τη λυσσαλέα επίθεση της τρόικα κατά του Έλληνα εργαζόμενου που θέλει να τον μετατρέψει σε δούλο και σε μία άβουλη μηχανή παραγωγής, επιτέλους ας πει το ΟΧΙ της η κυβέρνηση.

Τι κάθονται και κουβεντιάζουν ώρες, νύχτες και μέρες με αυτές τους κτηνώδεις τροϊκανούς που εφαρμόζουν ανοιχτά, πια, σχέδια των αφεντικών τους;

Ένα ΟΧΙ πατριωτικό, εθνικό, αδιαπραγμάτευτο, είναι το μόνο που μπορεί να σώσει από την αυριανή κόλαση τις ελληνικές οικογένειες.

Επιτέλους, κ. Σαμαρά πείτε ένα ΟΧΙ και ας πέσουμε, αλλά με ψηλά το κεφάλι και την ψυχή μας ολόκληρη και όχι τσαλακωμένη από όλους αυτούς που θέλουν να μας κάνουν μία χώρα δούλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα