Η κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή επί του Τύπου

Ποια πρωτοσέλιδα κυριαρχούν στο σημερινό Κυριακάτικο Τύπο;

Η κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή για τη νέα δανειακή σύμβαση και κινητοποιήσεις των πολιτών κατά των νέων μέτρων.

ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: "Ξαφνικός θάνατος. Το σενάριο της εθνικής

καταστροφής".
Η εφημερίδα τονίζει ότι "ενώ σε λίγες ώρες η ελληνική Βουλή καλείται να λάβει μία από τις πιο κρίσιμες αποφάσεις στη σύγχρονη Ιστορία της χώρας, οι «σκληροπυρηνικοί» της Ευρώπης απεργάζονται σχέδιο εθνικής καταστροφής που θα οδηγήσει την Ελλάδα εκτός ευρώ".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: "Εγγύηση ο στρατός κατά της προδοσίας".
Η εφημερίδα γράφει ότι "δεν μιλάμε για τανκς, αλλά για τον φόβο που φυλάει τα ...έρημα και αποτρέπει τις ποικίλες παραχωρήσεις".

Η ΑΥΓΗ της Κυριακής: "Η μόνη ψήφος είναι του λαού".
Η εφημερίδα αναφέρει ότι "σήμερα κορυφώνονται οι λαϊκές κινητοποιήσεις με περικύκλωση της Βουλής στις 5 μ.μ., την ώρα που θα συζητείται η νέα δανειακή σύμβαση".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: "Οδηγός σωτηρίας για τις συντάξεις".
Η εφημερίδα τονίζει "τα μικρά μυστικά που υπάρχουν στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, τα οποία οδηγούν στην εξασφάλιση μεγαλύτερης σύνταξης ακόμη και με λιγότερα ένσημα".

Η ΕΠΟΧΗ: "Ολοι στις 5 στο Σύνταγμα".
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σήμερα στο Σύνταγμα και σε όλες τις πλατείες. Σε όλη την Ελλάδα, σε πόλεις και σε χωριά, η κοινωνία μετατρέπει επιτέλους την οργή της σε πρωτοβουλίες και δράση".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Η ώρα της κρίσης στη Βουλή".
Η εφημερίδα τονίζει ότι "η σημερινή καθοριστική ψηφοφορία στη Βουλή -που εάν έχει θετική έκβαση ανάβει το «πράσινο φως» για την ολοκλήρωση της δανειακής σύμβασης- και η έγγραφη δέσμευση των κ. Γιώργου Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά στο νέο πρόγραμμα είναι τα δύο μεγάλα πολιτικά στοιχήματα για τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο".

Κυριακάτικη ΑΥΡΙΑΝΗ: "Εκλογές τώρα να αποφασίσει ο κυρίαρχος λαός για την τύχη της χώρας".
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ο πολιτικός χρόνος κυλά πολύ γοργά στην Ελλάδα. Μία ημέρα, μια συνέντευξη Τύπου, μια ψηφοφορία στη βουλή, στάθηκαν υπέρ αρκετά για να αποκαλυφθούν πολιτικές αντοχές, προθέσεις και κρυφοί αν όχι κι υστερόβουλοι προγραμματισμοί".
Κυριακάτικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Οι ζωντανοί-νεκροί της Βουλής".
Η εφημερίδα τονίζει ότι "με το πιστόλι στον κρόταφο και με εκβιαστικά διλήμματα η κυβέρνηση του κ. Λουκά Παπαδήμου, που διαλύεται στα εξ ων συνετέθη, επιχειρεί (με «υποβολέα» τον υπερφίαλο αντιπρόεδρό της Ευάγγελο Βενιζέλο) να περάσει σήμερα στη Βουλή το Μνημόνιο 2, που θα μετατρέψει τη ζωή των Ελλήνων σε Νταχάου".

Κυριακάτικος ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Ολοι σήμερα στην Ομόνοια στις 5 μ.μ. συγκέντρωση με το ΠΑΜΕ".
Η εφημερίδα αναφέρει ότι "η επίθεση είναι σαρωτική. Γκρεμίζουν τα πάντα. Η χρεοκοπία του λαού είναι ανεξέλεγκτη και θα είναι ασταμάτητη. Η σφαγή - που «διευθύνουν» συγκυβέρνηση - τρόικα με τις εντολές της πλουτοκρατίας, αλλά και τη συνευθύνη των δυνάμεων του ευρωμονόδρομου, τη στήριξη των συμβιβασμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών - θα μεγαλώνει κάθε μέρα σε

Keywords
Τυχαία Θέματα