Ιτούδης: «Κάθε μέρα και καλύτεροι»

Λίγη ώρα πριν οι «πράσινοι» πατήσουν το παρκέ του ΟΑΚΑ για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το ξεκίνημα της ημιτελικής σειράς της Α1, κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, ο Δημήτρης Ιτούδης ανανέωσε το προσωπικό του blog στο www.paobcblog.gr.

«Κατ' αρχήν θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την πρόκριση στην επόμενη φάση των play offs με το 2-0 επί του Άρη. Προχωρούμε στους ημιτελικούς τους πρωταθλήματος,

οι οποίοι θα έχουν διαφορετική φυσιογνωμία από ότι είχαν άλλες χρονιές, καθώς το σύστημα είναι αυτό της Ευρωλίγκας, ξεκινώντας με δύο αγώνες στην έδρα μας (2-2-1)» είπε ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε: «Αντίπαλος μας σε αυτή τη φάση θα είναι ο Κολοσσός, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είχε μια αξιοπρόσεχτη πορεία και την καλύτερη στην ιστορία του στην Α1. Έχουμε ήδη παίξει δύο φορές μαζί τους. Νομίζω ότι γνωριζόμαστε πολύ καλά. Κι εμείς γνωρίζουμε αυτούς και αυτοί εμάς. Εμείς αυτό που θέλουμε σε αυτή τη φάση είναι να ανεβάζουμε στροφές. Νομίζω ότι το δείξαμε στο παιχνίδι στο «Αλεξάνδρειο». Ήμασταν καλύτεροι και πιο συγκεντρωμένοι εκεί σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, παίζοντας καλύτερο μπάσκετ και αυτό είναι το ζητούμενο για εμάς: Να ανεβάζουμε ρυθμούς. Είμαστε υγιείς όλοι κι αυτό είναι θετικό επίσης. Δουλεύουμε καλά και ο στόχος μας είναι να παίζουμε καλύτερο μπάσκετ από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα