Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Οι Αναλώσιμοι 2»

Το newsbomb.gr προσφέρει στους αναγνώστες του διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας "Οι Αναλώσιμοι 2" με τους Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Τζετ Λι και Μπρους Ουίλις την Δευτέρα 13 Αυγούστου στο ODEON Kosmopolis Μαρούσι.

Κάντε Like στη σελίδα του newsbomb.gr στο Facebook

και πάρτε μέρος στην κλήρωση!

Οι ειδικοί ταινιών δράσης Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Τζετ Λι και Μπρους Γουίλις επιστρέφουν στους ρόλους των παράτολμων μισθοφόρων, με την πιο επικίνδυνη αποστολή που έχουν αναλάβει ποτέ. Στο all-star cast προστίθενται οι Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Ντολφ Λούντγκρεν και Τσακ Νόρις.

Οι Αναλώσιμοι επιστρέφουν, κι αυτή τη φορά η υπόθεση είναι προσωπική...

Ο κύριος Τσερτς συγκεντρώνει και πάλι τους "Αναλώσιμους" για μια, κατά τα φαινόμενα, εύκολη δουλίτσα. Όταν όμως ένας δικός τους πέφτει στο πεδίο της δουλειάς, οι "Αναλώσιμοι" αποφασίζουν να εισχωρήσουν σε εχθρικό έδαφος προκειμένου να σταματήσουν ένα πολυδύναμο όπλο καταστροφής – πάνω απ' όλα όμως, για να πάρουν εκδίκηση.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε, η κινητήριος δύναμη πίσω από την ταινία "The Expendables", ενώνει ένα εκρηκτικό καστ σούπερσταρ των ταινιών δράσης, για πρώτη φορά όλους μαζί στη μεγάλη οθόνη, μετά την διεθνή επιτυχία του πρώτου μέρους που άγγιξε τα 273 εκ. δολάρια.

Κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες αυτή τη φορά του Σάιμον Γουέστ, οι Σταλόνε, Στέιθαμ, Λι, Λούντγκρεν, Κρουζ, Κουτίρ, Γουίλις, Σβαρτζενέγκερ, τα καινούργια μέλη Χέμσγουορθ, Νόρις, Άντκινς, την πρώτη θηλυκή «Αναλώσιμη» Ναν, και τον Βαν Νταμ στο ρόλο του διαβολικού αντιπάλου, θα αναμετρηθούν σε έναν αγώνα μέχρι τελικής πτώσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα