«Κηδεία» α λα… γαλλικά για Ίντερ!

Γλυκιά ήττα με 2-1 σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς υπέστη η Μαρσέιγ από την Ίντερ στο «Μεάτσα» και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα στη Γαλλία, σφράγισε το εισιτήριο για τους «8» του Champions League. Ο Παντσίνι με πέναλτι στο 96΄ χάρισε τη νίκη γοήτρου στους «νερατζούρι» μετά το σοκ που προκάλεσε ο Μπραντάο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων,

ισοφαρίζοντας το τέρμα του Μιλίτο στο 75΄!

Τι και αν η Ίντερ ήταν αυτή που έψαχνε το γκολ και ήταν αναγκασμένη να πιέσει προκειμένου να φέρει στα ίσια το σκορ του πρώτου αγώνα στο «Βελοντρόμ», οι Μασσαλοί ήταν αυτοί που μπήκαν με άλλον... αέρα στον αγωνιστικό χώρο, βρίσκοντας απέναντί τους ανεξήγητα μουδιασμένους τους «νερατζούρι».

Παρόλα αυτά, δεν ήταν αυτός ο λόγος που οι «τιφόζι» οπαδοί εκτοξεύτηκαν σαν πιλότος F-16 που τα 'χει δει σκούρα, από τις θέσεις τους πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτά αγώνα! Η Ίντερ... θυμήθηκε πως ήταν καθήκον της να πιάσει από τον λαιμό τους Γάλλους, όχι όμως και να υποβάλει τους οπαδούς της σε διαδοχικά σκωτσέζικα ντουζ!

Οι τελευταίοι έτσι αφού υποχρεώθηκαν να φωνάξουν «γκοοοο...όχι!» στο 8΄, όταν ο Σνάιντερ δεν κατάφερε να φυσήξει την μπάλα στα δίχτυα από το ύψος της μικρής περιοχής, στέλνοντας την πρώτα στα πόδια του Μ΄Μπια και στη συνέχεια σε εκείνα του πεσμένου Μανταντά, πριν προσγειωθούν ανώμαλα, τράβαγαν τα μαλλιά τους από την τρομερή επέμβαση εν... πτήσει του Μανταντά σε προσπάθεια του Μιλίτο να ανοίξει με το στήθος το σκορ (πάλι) μετά από... κέρασμα του Ζανέτι από τα δεξιά.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα