«Κραυγή αγωνίας» από τους εμπόρους του Ρεθύμνου

Με δίωρη στάση λειτουργίας των καταστημάτων τους συμμετέχουν οι έμποροι στο Ρέθυμνο, στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση, από τις 10 πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

Οι δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι έμποροι, σε συνάρτηση με το άσχημο κλίμα της αγοράς, τη δυσμενή οικονομική κατάσταση μεγάλου μέρους των καταναλωτών και τα συνεχή «λουκέτα» σε επιχειρήσεις του νομού, οδήγησαν τον Εμπορικό Σύλλογο Ρεθύμνου να εκφράσει -για άλλη μια φορά- την έντονη αγωνία τού εμπορικού κόσμου της Κρήτης, για τις αρνητικές εξελίξεις

στην ελληνική οικονομία.

Για το λόγο αυτό, το Δ.Σ. τοθ Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου συντάσσεται με την απόφαση της ΕΣΕΕ και δηλώνει την ενεργή παρουσία του στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης.

«Η ελληνική κοινωνία έχει αγγίξει τα όριά της και αδυνατεί πλέον να διαχειριστεί τις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των δανειστών μας. Η άμεση εφιαλτική προοπτική της ελληνικής αγοράς είναι περισσότερη ύφεση, περισσότεροι χαμένοι τζίροι, περισσότερα λουκέτα και λιγότερη αξιοπρέπεια», επισημαίνουν σε σχετική ανακοίνωσή τους οι έμποροι, προτείνοντας, παράλληλα, άμεσες προτεραιότητες, οι οποίες μπορούν να αμβλύνουν τα δραματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος της χώρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα