Μέσα στο αυτοκίνητο έκρυβαν ένα μεγάλο μυστικό

Ένα μεγάλο μυστικό φαίνεται πως έκρυβαν τρία άτομα, τα οποία επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο στη Μακρακώμη Φθιώτιδας…

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή της Μακρακώμης Φθιώτιδας, ένας 33χρονος, κατηγορούμενος για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, στη 01:00 τα ξημερώματα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην διασταύρωση του Δημοτικού Διαμερίσματος Τσούκας Μακρακώμης ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, να κινείται ύποπτα και του έκαναν σήμα για την διενέργεια αστυνομικού ελέγχου.

Ο 33χρονος οδηγός στη

θέα των αστυνομικών, ακινητοποίησε το αυτοκίνητο και οι δύο επιπλέον επιβαίνοντες αποβιβάστηκαν από αυτό και τράπηκαν σε φυγή πεζή σε παρακείμενους αγρούς, εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι και την ιδιομορφία του εδάφους.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 33χρονου, βρέθηκαν στο εσωτερικό του και κατασχέθηκαν ένα στιλέτο (πεταλούδα), μία φαλτσέτα (χαρτοκόπτης) και ένα ομοίωμα πιστολιού - αναπτήρας.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι οι δύο άγνωστοι δράστες είναι αλλοδαποί υπήκοοι, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας και αναζητούνται για να συλληφθούν.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα