Ο Ομπάμα στρέφει τα βέλη του στον Ρόμνεϊ

Οι μετωπικές επιθέσεις στον Μιτ Ρόμνεϊ διπλασιάστηκαν από την ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του Μπαράκ Ομπάμα, μετά τη συντριπτική ήττα του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου για το χρίσμα, στη Νότια Καρολίνα.

Η ήττα -με 13 ποσοστιαίες μονάδες του Ρόμνεϊ από τον Νιουτ Γκίνγκριτς- αποδεικνύει κατά το επιτελείο των Δημοκρατικών, ότι οι Αμερικανοί απορρίπτουν τις προτάσεις και την προσωπικότητα του επικρατέστερου Ρεπουμπλικάνου, για να διεκδικήσει την προεδρία από τον Ομπάμα.

Ο

Ρόμνεϊ, που θεωρείται μετριοπαθής, «βρίσκεται σε μια όλο και περισσότερο αποδυναμωμένη θέση σε όλες τις κατηγορίες ψηφοφόρων που είναι ζωτικής σημασίας για έναν Ρεπουμπλικάνο ώστε να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές», διαβεβαίωσε ο διευθυντής της εκστρατείας του Ομπάμα, Τζιμ Μεσίνα.

Προσέθεσε δε, ότι «όσα περισσότερα μαθαίνουν οι ψηφοφόροι για τον Ρόμνεϊ, τόσο χειρότερη γνώμη γι' αυτόν έχουν».

Η ομάδα του Ομπάμα δεν ρίχνει κανένα βέλος κατά του Γκίνγκριτς, που θεωρείται εύκολος αντίπαλος. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δίνουν ένα προβάδισμα 11 μονάδων στον απερχόμενο Δημοκρατικό πρόεδρο έναντι του πρώην Προέδρου της Βουλής, αρχιτέκτονα της «Νέας Δεξιάς» στη δεκαετία του 1990 στις ΗΠΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα