Ο πρώην της... Αυτός ο άγνωστος εχθρός!

Τι πραγματικά συμβαίνει όταν εκείνη κρατάει επαφή μαζί του; Γιατί αυτός ο ''καραγκιόζης'' επιμένει να τηλεφωνεί; Και γιατί εκείνη δεν του κόβει το θάρρος; Μην παιδεύεις άδικα το μυαλό σου. Μια γυναίκα σου εξηγεί.


Εκνευρίζεσαι κάθε φορά που τον αναφέρει σε συζήτηση. Θες να χαστουκίσεις τις φίλες της κάθε φορά που εκείνες τον αναφέρουν σε συζήτηση. Και φυσικά βράζεις και σκέφτεσαι σοβαρά την περίπτωση να την χωρίσεις κάθε φορά που μιλάει στο τηλέφωνο μαζί του ή βγαίνουν για καφέ (μπράβο σου πάντως που

την αφήνεις. Και δεν μου λες, έχει κρύο εκεί στη Σουηδία;).

Η λέξη "πρώην" για εσένα συμπεριλαμβάνει οποιοδήποτε αρσενικό είχε συναισθηματική ή σεξουαλική σχέση μαζί της πριν από εσένα (μετά από εσένα το χάος), αλλά αυτό που συχνά σου διαφεύγει είναι πως, όπως οι δικές σου πρώην δεν είναι όλες ίδιες, έτσι διαφοροποιούνται σημαντικά και οι δικοί της, ανάλογα με τη φύση της σχέσης και τον τρόπο που αυτή έληξε.

Ρίξε τα μούτρα μου, ρώτησέ τη καμία λεπτομέρεια παραπάνω και ίσως έτσι καταλάβεις πόσο ακίνδυνο (ή όχι και τόσο ακίνδυνο) είναι το παρελθόν της.

Πρώην #1

Ο πρώτος της έρωτας

Αυτός ο έρωτας έληξε άδοξα ένα μεσημέρι στο προαύλιο του σχολείου πίνοντας Milko. Ή στο μπαρ δίπλα στη σχολή πίνοντας Mule. Δεν έχει σημασία. Το ότι τον χώρισε για να τα φτιάξει με τον Πανούλη που είχε καλύτερο ποδήλατο ή με τον Θανάση που ήταν πρόεδρος της ΚΝΕ είναι μια ανάμνηση που αμυδρά θα θυμούνται και οι δύο, όπως και το πρώτο τους φιλί ή την πρώτη τους σεξουαλική επαφή. Πλέον, δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν - άσε που οι μαμάδες τους παίζουν κάθε Σάββατο μπιρίμπα. Εσύ βέβαια, που έχεις δει τόσες ταινίες για έρωτες που δεν ευδοκίμησαν σε μικρή ηλικία, μα ήταν γραφτό τους να ανθίσουν αργότερα στη ζωή, ταράζεσαι που φωτίζεται τόσο πολύ το πρόσωπό της όποτε τον αναφέρει, οι πιθανότητες όμως να συμβαίνει κάτι σκοτεινό και υγρό πίσω από αυτό είναι απειροελάχιστες. Αν γίνει η στραβή και αποδειχθεί πως είχες δίκιο να ανησυχείς α) παίξε ένα λόττο και β) στείλε μας ένα email για να το προσθέσουμε στη βάση μας με τα στατιστικά στοιχεία κέρατου.

Πως θα τον αναγνωρίσεις: Είναι διακριτικά παρών σε κάθε άλμπουμ της, σε όλες τις φάσεις της ζωής της.

Βαθμός Επικινδυνότητας: 1/5

Πρώην #2

Το καλό παιδί

Μπορεί να μην είναι τόσο απολιθωμένος όσο ο προηγούμενος, για την ακρίβεια μπορεί να είναι ο αμέσως πριν από σένα. Ένα εντάξει παλικάρι, ένα καλό παιδί, που εκείνη τον παράτησε αλλά, καθώς είναι όντως καλό παιδί, δεν της κράτησε κακία. Με αυτόν κρατάνε επαφή γιατί ξεπέρασαν το γκομενικό στάδιο (η δικιά σου πολύ νωρίτερα από αυτόν) και πέρασαν στο αμιγώς φιλικό, αυτό που τα κλισέ θέλουν να μην υπάρχει μεταξύ άντρα και γυναίκας. Αηδίες, μια χαρά φιλία μπορεί να υπάρχει μεταξύ τους, ειδικά αν βρίσκεται και εκείνος σε σχέση αυτή την εποχή. Κανένας λόγος ανησυχίας δεν συντρέχει. Βέβαια, αν εκείνος κάποια στιγμή χωρίσει και εσύ την καταπιέζεις/ στεναχωρείς/ παραμελείς, μπορεί και να συντρέξει. Καλό παιδί είπαμε ότι είνα

Keywords
Τυχαία Θέματα