Ο τύπος του Σαββάτου με ένα κλικ

Oι διαβουλεύσεις για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους και η απόφαση του οικονομικού εισαγγελέα Γρ. Πεπόνη να ζητήσει διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών για τη διόγκωση του ελλείμματος του 2009 κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα του τύπου.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Νέο μνημόνιο για μισθούς - συντάξεις σε ΔΕΚΟ - Τράπεζες".

Η εφημερίδα γράφει ότι "νέο μνημόνιο στο οποίο θα

περιληφθούν ρυθμίσεις για «πάγωμα» μισθών στον ιδιωτικό τομέα, κατάργηση των κανονισμών εργασίας σε ΔΕΚΟ και τράπεζες και μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις από τα 300 ευρώ και πάνω, «γράφουν» ήδη η τρόικα και οι υπουργοί της κυβέρνησης".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Ειδικό Δικαστήριο για Γιώργο και Παπακωνσταντίνου".

Η εφημερίδα γράφει ότι "τον δρόμο για το Ειδικό Δικαστήριο «δείχνει» ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και σε μέλη της τότε κυβέρνησης και συνεργάτες τους, καθώς διαπίστωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, την πιθανή τέλεση εκ μέρους τους αξιόποινων πράξεων, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργούσε για τις καταγγελίες για «σκοπούμενη διόγκωση του ελλείμματος του 2009 από την Ελληνική Στατιστική Αρχή»".

ΕΘΝΟΣ: "Τα μυστικά για το «κούρεμα του αιώνα»".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ριζικές αλλαγές στην εθνική οικονομία επιφέρει η συμφωνία για το PSI. Εκτός από τη μείωση του χρέους, που θα φτάσει τα 100 δισ. ευρώ, περιστέλλονται οι δαπάνες για την εξόφληση των τόκων κατά 4-5 δισ. ευρώ ετησίως. Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονταν ως αργά το βράδυ".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Οι νεοταξιτες ετοιμάζουν... ψευτοεισβολή «εξωγήινων» για να ενώσουν τον κόσμο υπό τον «Μεσσία»-Αντίχριστο".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "μία δε συνιστώσα αυτού του σατανικού σχεδίου θέλει ακόμα και τη... σκηνοθεσία μιας δήθεν «εισβολής εξωγήινων δυνάμεων» στη Γη, η οποία βεβαίως θα τρομοκρατήσει ολόκληρη την ανθρωπότητα και θα την αναγκάσει να δεχθεί πειθήνια και δουλικά την υποταγή της κάτω από την εξουσία ενος Ψευτομεσσία, που τάχα θα την «λυτρώσει» από την καταστροφή «νικώντας» και «διώχνοντας» τους «κακούς εξωγήινους»!!!".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Στο σκαμνί ο Παπανδρέου για το φουσκωμένο έλλειμμα".

Η εφημερίδα γράφει ότι "Ο Γρ. Πεπόνης ζητά από τον Αρειο Πάγο να διαβιβαστεί η δικογραφία της υπόθεσης ΕΛ.ΣΤΑΤ. στη Βουλή, για να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην πρωθυπουργού και μελών της κυβέρνησή του".

ΕΣΤΙΑ: "Γόρδιος Δεσμός της γραφειοκρατίας".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "για να προχωρήση λοιπόν ο,τιδήποτε σε αυτόν τον τόπο, πρέπει να σπάση η διελκυστίνδα της γραφειοκρατίας. Αυτό θα γίνη μόνο αν καταργηθούν δια μιας οι αμέτρητες γραφειοκρατικές διαδικασίες και διατυπώσεις, που ως επί το πλείστον είναι άχρηστες. Κάποιος πρέπει να λειτουργήση ως Αλέξανδρος και να λύση τον Γόρδιο Δεσμό της γραφειοκρατίας".

Η ΑΥΓΗ: "Στη Βουλή το κόλπο για το Μνημόνιο".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "τη δ
Keywords
Τυχαία Θέματα