«Ομάδα με μεγάλη ιστορία και φοβερούς οπαδούς ο Ολυμπιακός»

15:33 1/2/2012 - Πηγή: NewsBomb

Την ικανοποίηση του εξέφρασαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, Καζίμ Ρίτσαρντς και Ρόι Κάρολ, για το γεγονός πως βρίσκονται σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, ενώ ο Τούρκος άσος ανέλυσε και το τατουάζ του με τον.. Μπομπ Μάρλεϊ!

«Με μεγάλη μας χαρά παρουσιάζουμε αυτούς τους δυο παίκτες. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει

να επενδύει, παρά τις δύσκολες συνθήκες. Είναι θλιβερό να βλέπουμε παράγοντες να απαξιώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού και την πρόθεση μας για το αν θα αποκτήσουμε παίκτες, θα ήθελα να ζητήσω από τους δημοσιογράφους να είναι πιο προσεκτικοί. Είχαμε λάβει την απόφαση να κινηθούμε για παίκτες οι οποίοι θα μας ενισχύσουν άμεσα. Αυτό δεν είναι εύκολο, γιατί οι ομάδες δεν έχουν ξεκάθαρες προθέσεις. Εξ αρχής ασχοληθήκαμε με 4-5 σημαντικές υποθέσεις και καταφέραμε να ολοκληρώσουμε 2 από αυτές. Έχουμε προγραμματισμό για την ομάδα, ο πρόεδρος επενδύει με μακροχρόνιο προγραμματισμό και δεν θα κάνουμε κινήσεις οι οποίες θα βλάψουν τον Ολυμπιακό, ώστε να φτάσει εκεί που έχουν φτάσει άλλες ομάδες», δήλωσε αρχικά ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος.

Αρχικά ο Ρόι Κάρολ, τόνισε: «Είναι τιμή για μένα να βρίσκομαι εδώ. Ήταν έκπληξη για μένα που ήρθα τον Ιανουάριο. Έχω μεγάλη όρεξη να παίξω για τον Ολυμπιακό. Θα δώσω ότι μπορώ καλύτερο για τον Ολυμπιακό»

Από την πλευρά του ο Καζίμ Ρίτσαρντς τόνισε: «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για την εμφάνιση μου, γιατί τα ρούχα μου δεν είναι τα κατάλληλα για την περίσταση. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που με επέλεξε. Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη. Τα υπόλοιπα στον αγωνιστικό χώρο...»

Κάπου εκεί τον λόγο πήρε ξανά ο Γιάννης Βρέντζος: «Η γνώμη του προέδρου είναι σημαντική. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο ρόστερ. Με τις 3 προσθήκες που έγιναν είμαστε σίγουροι για την επίτευξη των στόχων μας».

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι έκαναν ερωτήσεις, με τον Καζίμ Ρίτσαρντς να είναι εκείνος ο οποίος δέχτηκε τις περισσότερες...

Αρχικά ο Τούρκος άσος, ρωτήθηκε για το αν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του στον Ολυμπιακό, μετά από την λήξη του δανεισμού του: «Φυσικά. Δεν θα δεχόμουν να έρθω αν δεν το πίστευα αυτό. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δείξω πως αξίζω να παίζω για αυτή την ομάδα, κάτι το οποίο είναι εύκολο για μένα. Θα βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα