Όταν οι star του Hollywood θυμίζουν body builders

Η δίαιτα και η γυμναστική τους έχει γίνει εμμονή με πολύ κακά αποτελέσματα!

Είναι διάσημες, πλούσιες και παγκοσμίως αναγνωρίσιμες. Οι γυναίκες τις ζηλεύουν και οι άντρες τις θαυμάζουν για τα φυσικά τους προσόντα. Αυτό μέχρι πρότινος βέβαια, καθώς στην προσπάθειά τους να φαίνονται όσο πιο λεπτές και γυμνασμένες μπορούν, πολλές star του Hollywood έχουν καταντήσει να μοιάζουν με σκιά του εαυτού τους ενώ οτιδήποτε θύμιζε θηλυκότητα πάνω τους, απλώς απουσιάζει.

Η

πρόσφατη εμφάνιση της Meg Ryan στους δρόμους της Νέας Υόρκης μας σόκαρε και μας ανάγκασε να την κατατάξουμε στον μακρύ κατάλογο των πρωτοκλασάτων star που πλέον δεν πάνε πουθενά χωρίς τις...ανατριχιαστικές τους φλέβες!

Η άλλοτε γλυκιά και όμορφη παρουσία του Hollywood, η οποία φημιζόταν για το όμορφο πρόσωπό της, έχει εξελιχθεί σε μία καρικατούρα η οποία δε θυμίζει σε τίποτα τη star του παρελθόντος.

Εκτός από τις δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, με την πιο αποτυχημένη όλων αυτή στα χείλια της, ταμπράτσα της αν δε βλέπαμε ότι όντως είναι αυτή, θα παίρναμε όρκο ότι ανήκουν σε κάποιο body builder!Aποστεομένα και γεμάτα φλέβες, σίγουρα δεν καταφέρνει να γίνει γοητευτική αλλά θα έθετε σοβαρή υποψηφιότητα για αρχηγός συμμορίας!

Διαβάστε περισσότερα στο: queen.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα