Π. Καψής: «Θα ανακοινώσουμε σύντομα τις εκλογές»

Η ημερομηνία των εκλογών θα ανακοινωθεί σύντομα, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, μιλώντας στο σταθμό Real fm.

«Το πιθανότερο είναι να γίνουν στις 29 Απριλίου ή στις 6 Μαΐου» δήλωσε σχετικά και πρόσθεσε πως εάν προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας στο μέλλον θα είναι πολύ διαφορετική από τη σημερινή:

«Μια νέα κυβέρνηση ενδεχομένως θα είναι πολύ πιο σφιχτή και αποδοτική και ταυτόχρονα θα προϋποθέτει μια τελείως διαφορετική

πολιτική συμφωνία. Δεν μπορεί να είναι τα ζητήματα σε μια διαρκή διαπραγμάτευση. Μια κυβέρνηση συνεργασίας για να πετύχει πρέπει να έχει πολιτική δυναμική».

«Δουλεύουμε μέχρι την τελευταία στιγμή»

«Θέλουμε να παραδώσουμε τα υπουργεία και την κατάσταση στον δημόσιο τομέα στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και αυτό αφορά σε όλους τους υπουργούς και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος .

«Εκείνο που είναι απόφαση του πρωθυπουργού και εργαζόμαστε όλοι για να το πετύχουμε, είναι η κυβέρνηση αυτή να συνεχίσει να δουλεύει μέχρι την τελευταία μέρα», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Καψής είπε ότι υπάρχει ελαστικότητα για τα νομοσχέδια που δεν προβλέπει το μνημόνιο: «Μπορεί κάποια νομοσχέδια, αν δεν υπάρξει τέτοια συμφωνία και δεν προβλέπονται στο μνημόνιο, να πάνε στην άλλη Βουλή» ανέφερε, αλλά έκανε έκκληση να μην υπάρχουν τριβές για μικροκομματικούς λόγους εντός της κυβέρνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα