Παίζουν με την αγωνία μας

Από χθες το βράδυ έχουμε όλοι μας ένα πιστόλι στον κρόταφο. Γιατί έτσι θέλει ο Γ. Παπανδρέου και οι δικοί του οι τρελαμένοι με την εξουσία, που δεν μπορούν να την αποχωριστούν με τίποτα.

Με τους βουλευτές του «στα κάγκελα», με τον λαό σε πλήρη απόγνωση και τη νεολαία έτοιμη να εκραγεί και να παρασύρει στο διάβα της τα πάντα και με κάποια σκοτεινά κέντρα στο εξωτερικό να μιλάνε ακόμα και για επέμβαση του Στρατού στην Ελλάδα, ο Παπανδρέου

«διέβη τον Ρουβίκωνα» και αποφάσισε να μας πάρει όλους σ΄ ένα θανατηφόρο πολιτικό πήδημα στο κενό.

Αντί για εκλογές –πανελλήνιο πλέον αίτημα όλων των παρατάξεων και κομμάτων, ακόμα και μεγάλης μερίδας του ΠΑΣΟΚ- ο πρωθυπουργός βάζει το φοβερό δίλλημα στο λαό με ένα δημοψήφισμα χωρίς λόγο: Ή αποδέχεστε τη συμφωνία που έκανα στις Βρυξέλλες με το κούρεμα του 50% και τα μέτρα που αυτό συνεπάγεται και μένουμε στο ευρώ ή την καταψηφίζετε, λέμε στους Ευρωπαίους ότι δεν την εφαρμόζουμε και βρισκόμαστε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης με επιστροφή στη δραχμή.

Απίστευτος εκβιασμός για να μείνουν μερικούς μήνες ακόμα στην εξουσία. Παίζουν με την αγωνία μας αδιαφορώντας για την καταστροφή της χώρας.

Ο καταποντισμός για μια ακόμα φορά του Χρηματιστηρίου, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση Παπανδρέου για το δημοψήφισμα, αποκαλύπτει με τον πιο άγριο τρόπο τις επιπτώσεις στην οικονομία της απόφασης Παπανδρέου. Οι επιπτώσεις στην Κοινωνία φοβάμαι μήπως εκφρασθούν με τον πιο οδυνηρό τρόπο.

Ντροπή τους…

Καίνε την Ελλάδα για ακόμη 2-3 μήνες εξουσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα