Πύργος: Γνωστός επιχειρηματίας στα χέρια ληστών

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το βράδυ της Τρίτης γνωστός επιχειρηματίας του Πύργου, μαζί με τη γυναίκα του όταν δέχθηκαν στο σπίτι τους την «επίσκεψη» τριών κουκουλοφόρων. Μάλιστα, το ζευγάρι παρέμεινε περίπου για μία ώρα δεμένο και αβοήθητο...

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 21:00, την ώρα που ο 66χρονος επιχειρηματίας ξεκλείδωνε την πόρτα του σπιτιού του που βρίσκεται δίπλα από την επιχείρησή του. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι «άνοιγε» την πόρτα στον απόλυτο εφιάλτη!

Ο ανυποψίαστος άνδρας δέχθηκε την επίθεση τριών κουκουλοφόρων, οι οποίοι απειλώντας τον

με ένα όπλο τον έσπρωξαν με βία μέσα στο σπίτι του. Έντρομη η σύζυγός του πλησίασε να δει τι συμβαίνει. Τότε, οι ληστές έδεσαν το ζευγάρι, προκειμένου να κάνουν φύλλο και φτερό το σπίτι.

Τελικά, οι δράστες λίγα λεπτά αργότερα που φάνηκε αιώνας για το ζευγάρι τράπηκαν σε φυγή, έχοντας στις «τσέπες» τους χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ περίπου και χρυσαφικά.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και η σύζυγός του σε κατάσταση σοκ παρέμειναν περίπου για μία ώρα δεμένοι. Όταν κατάφεραν να λυθούν κάλεσαν την Αστυνομία που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα