Σε θάνατο καταδικάστηκε ο οδηγός που πέταξε μωρό από καροτσάκι

Σε θάνατο καταδικάστηκε ένας άνδρας στο Πεκίνο που άρπαξε ένα μωρό από το καροτσάκι του και το πέταξε στο δρόμο, προκειμένου να παρκάρει, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Όπως αναφέρει το CNN, o Λέι Χαν, 39 ετών, κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο ενός δίχρονου κοριτσιού, που πέθανε 50 ώρες μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο από εγκεφαλικές βλάβες στις 23 Ιουλίου.

Το δικαστήριο καταδίκασε επίσης το φίλο του, Λι Μινγκ, που βοήθησε τον Χαν να διαφύγει μετά το περιστατικό, σε φυλάκιση πέντε ετών.

Το

δικαστήριο του Πεκίνου, άκουσε πως ο Χαν και ο Λι αποφάσισαν να παρευρεθούν σε ένα καραόκε πάρτι. Δυσκολευόμενοι να βρουν θέση στάθμευσης, επιχείρησαν να παρκάρουν σε μια στάση λεωφορείου που μια γυναίκα, με το επώνυμο Λι, περίμενε με το μόλις 2 ετών μωρό της, με το όνομα Σαν. Η φιλονικία άρχισε όταν ο Χαν κατηγόρησε τη μητέρα πως του κλείνει το δρόμο με το καρότσι της. Το δικαστήριο άκουσε πως ο Χαν χτύπησε τη μητέρα και στη συνέχεια πέταξε το μωρό έξω από το καρότσι.

Το δικαστήριο απέρριψε την υπεράσπισή του, πως ήταν μεθυσμένος κατά τη διάρκεια της επίθεσης, λέγοντας ότι η διανοητική του κατάσταση ήταν «σταθερή» παρόλο που είχε πιει αλκοόλ. Οι εισαγγελείς πρότειναν την καταδίκη σε θάνατο του Χαν, που είχε αποφυλακιστεί μόλις ένα χρόνο πριν από τη φυλακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα