Σκύλος μυρίστηκε αγνοούμενο...

19:00 4/3/2012 - Πηγή: NewsBomb

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση ενός 32χρονου άνδρα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το μεσημέρι της Παρασκευής στις Ράχες.

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, σώθηκε στην κυριολεξία στον παρά πέντε, καθώς μία ώρα παραπάνω θα ήταν αρκετή για να τον προδώσει η καρδιά του.

Γυμνός και ταλαιπωρημένος πάνω από 48 ώρες

Ο εφιάλτης του 32χρονου άνδρα ξεκίνησε το μεσημέρι της Παρασκευής και κράτησε πάνω από δύο ημέρες. Γυμνός και ταλαιπωρημένος έψαχνε ένα σημείο για να προφυλαχθεί από τις καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, από νωρίς το

πρωί οργανώθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ με εκπαιδευμένο σκύλο, πυροσβέστες , αστυνομικοί από την Στυλίδα, συγγενείς και φίλοι του αγνοούμενου «χτένιζαν» την περιοχή στην ανατολική Φθιώτιδα.

Ωστόσο, για καλή του τύχη ένας σκύλος που είχε ένας βοσκός τον μυρίστηκε και με το γάβγισμά του προκάλεσε την περιέργεια του τσοπάνη, ο οποίος έτρεξε στο σημείο να δει τι συμβαίνει.

Τότε είδε τον 32χρονο πεσμένο μπρούμυτα, γυμνό και σε άθλια κατάσταση. Αμέσως ο βοσκός έτρεξε και ειδοποίησε τους άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, που έψαχναν σε κοντινή σχετικά απόσταση λίγο πιο κάτω.

Ο 32χρονος είχε επικοινωνία με το περιβάλλον, αλλά ήταν πολύ ταλαιπωρημένος, αφυδατωμένος και με πολλές αμυχές σε όλο του το σώμα, από την προσπάθεια να σκαρφαλώσει ψηλά στο βουνό σε ένα κακοτράχαλο σημείο με πέτρες και πουρνάρια. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα