Τα μηνύματα των νέων «έγραψαν» σε Σέρρες και Αθήνα

«Στο πλαίσιο του προγράμματος From Athens to London: Shape Your Future»

Το πρόγραμμα «From Athens to London: Shape your Future» πλημμύρισε από νότες, σε ένα τριήμερο ροκ μουσικής όπου πλήθος νέων

σε Αθήνα και Σέρρες, συμμετείχαν διασκεδάζοντας.

Οι παρευρισκόμενοι, τόσο στο "Music Breakpoint Festival Vol. 8" όσο και στο "Athens Live School Festival 2012", είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά το πρόγραμμα και να εκφράσουν τις απόψεις τους για ένα καλύτερο μέλλον, γράφοντας τα μηνύματά τους στη σελίδα www.facebook.com/shapeURFuture. Τα μηνύματα αυτά και όσα ακόμη συγκεντρωθούν μέχρι το τέλος τους προγράμματος, μετά από ψηφοφορία και αξιολόγηση, θα ταξιδέψουν έως τις Βρυξέλλες για να συζητηθούν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, από τους ίδιους τους εμπνευστές τους.

Στην Τεχνόπολη, η αγαπημένη σε όλους, Κατερίνα Τσάβαλου, πρέσβειρα του προγράμματος, διέδωσε κι αυτή το μήνυμά της κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ ενώ οι παρουσιαστές της βραδιάς, Opera Chaotique, «παρέσυραν» τους νέους παροτρύνοντάς τους να γίνουν και αυτοί φίλοι του προγράμματος "From Athens to London: Shape your Future".

Επίσης, στις Σέρρες ο Δήμος «αγκάλιασε» το πρόγραμμα κατά τη διάρκεια επίσημης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας παρουσία των Ολυμπιονικών Γιάννη Τσιντσάρη (Άρση βαρών) και Απόστολου Τοσκούδη (Πάλη). Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σερρών, Πέτρος Αγγελίδης, η πρόεδρος της Unesco Σερρών, Κατερίνα Εμμανουηλίδου καθώς και άλλοι φορείς και παράγοντες του αθλητισμού και του πολιτισμού των Σερρών.

Και το ταξίδι συνεχίζεται... Μείνετε συντονισμένοι... με ένα απλό κλικ στο www.facebook.com/ShapeUrFuture.

Keywords
Τυχαία Θέματα