Το PAO SHOP είναι στην Κύπρο και σας περιμένει...

Το PAO SHOP στην Κύπρο άνοιξε και από το μεσημέρι περιμένει τον κόσμο του Παναθηναϊκού για να τους κάνει την ζωή τους… καταπράσινη.

Ο Παναθηναϊκός δεν ταξίδεψε μόνος του στην Κύπρο,

αφού στην Μεγαλόνησο βρίσκεται από χθες (24/10)το μεσημέρι και το… PAO SHOP. Οι φίλοι του τριφυλλιού στο νησί της Αφροδίτης θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τις πιο… Παναθηναϊκές τους στιγμές. Αφού από την μία θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα και από την άλλη θα μπορέσουν να βάλουν ένα καταπράσινο χρώμα στην καθημερινότητά τους.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μερίμνησε, ώστε οι φίλοι του «εξάστερου» στη Μεγαλόνησο να έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα αγαπημένα τους προϊόντα με την γνωστή εγγύηση ποιότητας. Το PAO SHOP άνοιξε ήδη τις πύλες του στο κλειστό «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» και αναμένεται να ντύσει στα πράσινα τη Λευκωσία και ολόκληρη την Κύπρο.

Συγκεκριμένα, θα το βρείτε μεταξύ των Θυρών Κερύνειας και Καρπασίας και θα λειτουργήσει σήμερα (25/10) από τις 13.00 ως το τέλος της αναμέτρησης.

Η πρώτη ημέρα λειτουργίας του PAO SHOP ολοκληρώθηκε με αρκετούς φίλους του Παναθηναϊκού να περνούν από το κατάστημα του «τριφυλλιού» για να προμηθευτούν τα νέα προϊόντα της ομάδας. Η σημερινή ημέρα όμως θα είναι τελείως διαφορετική, μιας και ο χώρος του γηπέδου θα… σφύζει από ζωή από νωρίς με τον κόσμο των νταμπλούχων να αναζητά μετά.. μανίας αναμνηστικά από την επίσκεψη του «τριφυλλιού» στην Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα